acneea, rozaceea si anticonceptionalele

26-04-2009
liviutzele
Nu este medic/terapeut
liviutzele
buna
sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva cu un sfat. am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice.la ecografie doctorita ma intrebat imediat daca am probleme cu acneea. am acnee rozacee insa este o forma usoara, nu am probleme majore. am primit tratament ce consta in anticonceptionale, yasmine iar medicul mi-a spus ca mi se va curata si fata insa pe unde am citit, se vorbea despre acnee chistica, noduloasa etc. crede-ti ca anticonceptionalele vor avea afect si in cazul afectiunii mele?
va multumesc
4 comentarii
0
26-04-2009, ora 01:56
liviutzele
Nu este medic/terapeut
liviutzele
in principiu este acnee rozacee asta e diagnosticul dar in cazul meu e vorba doar de o usoara roseata in zona pometilor si cosulete ce apar mai ales inainte ciclului. starea tenului meu se modifica mai ales din cauza anumitor alimente sau din cauza unui mediu in care este fum.
sauna nu este recomandata in cazul problemei mei :) dimpotriva, este contraindicata
mersi.
0
29-04-2009, ora 19:50
anamaria_boca2007
Nu este medic/terapeut
anamaria_boca2007
nu ai de ce sa ti faci griji, incearca sa nu zgandaresti cosurile cand iti ies pentru a nu se extinde sau infecta, apoi foloseste pentru curatarea tenului ceai caldut de galbenele sau soc, nu folosi tot felul de creme pentru ca rar este cea potrivita pentru tine de aceea trebuie sa consulti un medic dermatolog inainte sa folosesti anumite creme, multa sanatate
0
29-04-2009, ora 20:27
liviutzele
Nu este medic/terapeut
liviutzele
mersi ana-maria. am consultat deja un medic dermatolog, nu iau nimic de capul meu insa zilele trecute am descoperit si problema cu micropolichisturile iar doctorita mi-a zis ca si de aici se trag problemele mele. stiu ca anticonceptionalele rezolva cazurile de acnee. voiam sa stiu daca au efect si in cazul celei rozacee. eu slava domnului nu ma pot plange ca am probleme extreme, insa sunt si vreau sa la inving si pe acestea
0
27-12-2018, ora 23:05
samirob78
Nu este medic/terapeut
samirob78
Am si eu acnee rozace am folosit aproape tot zic eu a mers cind luam abtibiotic 5 zile cite o luna nu mai aparea apoi iar aparea, eu am din 2015 la inceput si acum parca a devenit forte grea pt. mine cind apar papule se vindeca forte greu tin regim de am slabit ca un ogar sa nu-mi mai apare acnee. Din primavara dupa ce am comandat de la farm.Alessia crema preparta cu Metronitazol cu Q10 Si Solantra crema a mers forte bine nu mai tineam regim vro 3luni care a inceput să- mi apara un ten forte uleios pe nas care intimp pe frunte si barba si să mă usture. Nu stiu cu ce sa mai dau, vă rog ajutatimă si pe mine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Acneea la bebeluș
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  •