Act sexual neprotejat- urmări

01-12-2018
Adiogh
Nu este medic/terapeut
Adiogh
In urmă cu 3 zile am avut contact sexual (nu s a mai întâmplat de câteva luni). Era a doua zi după ovulație. Am făcut sex neprotejat de două ori. Prima data folosind metoda retragerii, dar a doua oară nu( ceea ce m-a îngrijorat foarte tare deoarece nu s-a mai întâmplat asta până acum și mi s-a părut că am avut stări ciudate, ceea ce poate fi subconștientul sau chiar existau: dureri, strângeri, înțepături de burta...). Azi am sesizat o scurgere rozalie și un mic cheag( cred că era )de sânge. De la ce ar putea fii? Oare sa fiu însărcinată? Sau ar putea să îmi vină menstruația mai devreme cu 10 zile? Să fac niște analize? Mulțumesc de ajutor!
4 comentarii
0
01-12-2018, ora 16:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la medic și faceți niște investigații pentru a avea un diagnostic sigur.
Un test de sarcină nu ar fi concludent pentru că e nevoie să treacă circa 2 săptămâni de la contactul sexual
1
01-12-2018, ora 16:22
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu poti sti daca esti insarcinata la 3 zile dupa actul sexual, ci la vreo 3 saptamani!
Contactul sexual neprotejat cam la astfel de situatii duce. Daca ati sti cati copii poarta numele ”metoda retragerii”...
Poti afla care este situatia mergand la un control ginecologic, unde poate inveti si ceva metode contraceptive, ca sa eviti astfel de situatii. De preferat sa-l iei si pe partener, sa invete si el, ca nu el va suporta un avort in caz de urgenta si ar trebui sa invete sa evite astfel de situatii, protejandu-si partenera pe care...o iubeste?!
1
01-12-2018, ora 16:26
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Buna seara!

Nu exista ceva care poate indica prezenta unei sarcini atat de devreme. Dupa un contact sexual neprotejat in care partenerul a ejaculat in interiorul vaginului, este normal sa se scurga sperma. Asta nu explica de ce este rozalie. Este posibil ca actul in sine sa va fi provocat rani sau sa fie o explicatie pe care o puteti primi mai bine de la un medic ginecolog, dupa niste analize. Sansele de a ramane insarcinata sunt cele mai ridicate in timpul ovulatiei, asa ca cel mai indicat ar fi un control ginecologic pentru a stabili ce puteti face in continuare.
0
02-12-2018, ora 17:44
Adiogh
Nu este medic/terapeut
Adiogh
Mulțumesc!
Chiar nu știu de la ce ar putea fi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •