adenocarcinom

28-07-2009
juniuska70
Nu este medic/terapeut
juniuska70
Buna ziua !
Tatal meu a fost diagnosticat cu adenocarcinom tubular bine diferentiat al prostatei, Gleason 2.
s-a practicat TUR-P.
as-i dori sa stiu ce se intelege prin aceasta, stiu ca este cancer, dar la ce ne putem astepta?
Si ce fel de medicamente naturiste ar fii bune ptr el. Tata are 71 de ani, si sufera de HTA, diabet zaharat.
Va multumesc ptr.ajutor.
analizele de laborator: Wbc=7.73, Rbc=5.21, Hgb=14.3, Hct=44 %, Mcv=84.4, Mch=27.5, Mchc=32.6, Plt=261
Vsh=10 mm/h A=negativ, P=negativ, Z=negativ, URB= N, BRB=negativ
5 comentarii
0
28-07-2009, ora 11:09
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incercati cel mai bine un tratament la un medic homeopat, care este naturist si holistic, adica trateaza intregul om si nu numai simptomele.
0
29-07-2009, ora 08:50
juniuska70
Nu este medic/terapeut
juniuska70
va multumesc ptr.raspuns, daca eventual puteti sa-mi dati sfaturi in privinta medicamentelor naturiste cu care
putem trata aceasta boala..va multumesc
0
29-07-2009, ora 16:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sfaturile vi le da medicul homeopat.
0
03-08-2009, ora 13:12
juniuska70
Nu este medic/terapeut
juniuska70
nu va suparati dar as-i avea inca o intrebare.
dupa aproximativ 2 saptamani dupa operatie in fiecare noapte abia poate sa inceapa sa urineze tatal meu.
Ziua nu are nici o problema..numai noaptea..Va rog sa-ma sfatuiti din ce cauza este aceasta.
Multumesc
0
09-12-2011, ora 10:27
dana grecu
Nu este medic/terapeut
dana grecu
buna ziua,
tatal meu in varsta de 73 ani a fost diagnosticat cu adenocarcinom de prostata, bine diferentiat, scor Gleason 4(2+2)
descrierea microscopica: fragmente de mucoasa prostatica cu numeroase glande tapetate de celule neoplazice, stroma redusa; infiltrat inflamator cronic redus cantitativ. Calcificari prezente.
Va intreb daca trebuie operat urgent sau putem amana operatia 2-3 luni, sau poate sa ia un tratament pt aceste 2-3 luni, mentionez ca acum 10 luni a avut un acident vasular cerebral si este f greu deplasabil. (rezultatul punctiei prostatice abia am intat in posesia lui ) Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns