Adenocarcinom de jonctiune eso-gastrica

14-05-2012
ochiager
Nu este medic/terapeut
ochiager
Buna ziua !

Am o nedumerire cu privire la vitamina B12 in cazul bolnavilor de cancer. Aceasta nu este recomandata si totusi carenta de B12 este daunatoare pentru organism si pot aparea si alte boli.
Din acest punct de vedere am renuntat la carne si produse de origine animala, lacate, oua... insa ma tem de o eventuala lipsa a acestei vitamine.
Alimentatia inca nu imi este normala, tot putin si des trebuie sa inghit, alimentele sa fie moi, pasate, lichide...
Mai mult, simt cateodata ca tot nu se duc alimentele cum ar trebui si trebuie sa iau o gura de apa.
La control trebuie sa merg peste o luna, din 3 in 3 luni...la oncolog. Nu mi-a dat chimio dupa operatie...
A zis ca nu e nevoie.
Nu mi-a spus nici ce dieta sa urmez, a trebuit sa ma informez eu ce, cat si cum trebuie sa mananc.
Un alt punct care ma nedumereste este recidiva. Ca orice bolnav.ma gandesc..acum poae sunt bine, analizele sunt ok, dar oare recidiveaza ? in ciuda dietei alcaline care o adopt acu, dupa operatie.

Multumesc, si astept pareri ale altora ca mine si din partea cuiva aviza. Stiu ca nu se fac consulatii online, nu e vorba de asta, doar o parere, stiti cum e, daca ne informam, acceptam mai usor totul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici