administrare corecta a yasmine
acum 3 zile am inceput sa iau anticonceptionale yasmine la recomandarea medicului.am auzit ca sunt foarte bune.eu de obicei le iau in fiecare seara la ora 7 fix.intrebarea mea este daca sunt destul de eficiente si daca au eficienta si in cele 7 zile de pauza.daca de exemplu nu vreau sa imi vine menstruatia pentru ca vreau sa plec in concediu pot lua in continuare yasmine fara sa fac pauza de 7 zile?ce efcte ar avea si cand tre sa le intrerup pentru menstruatie.
1 comentarii
1. Toate anticonceptionalele orale combinate au aproape aceeasi eficienta, si anume in jur de 98 %.
2. Efectul contraceptiv se extinde si in cele 7 zile de pauza.
3. Da, puteti sa le luati fara pauza. Menstruatia se va instala, in acest caz, atunci cand veti dori sa faceti pauza. Deci, le puteti intrerupe pentru menstruatie cand doriti, dar e bine sa nu luati mai mult de 3 luni neintrerupt, daca medicul dv nu va recomanda altfel. Cand reincepeti, dupa pauza de 7 zile, reincepeti cu folie noua si nu aruncati pilulele ramase: nu se stie cand veti avea nevoie de ele.
2. Efectul contraceptiv se extinde si in cele 7 zile de pauza.
3. Da, puteti sa le luati fara pauza. Menstruatia se va instala, in acest caz, atunci cand veti dori sa faceti pauza. Deci, le puteti intrerupe pentru menstruatie cand doriti, dar e bine sa nu luati mai mult de 3 luni neintrerupt, daca medicul dv nu va recomanda altfel. Cand reincepeti, dupa pauza de 7 zile, reincepeti cu folie noua si nu aruncati pilulele ramase: nu se stie cand veti avea nevoie de ele.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon