administrarea anticonceptionalelor si ejacularea
respect pt toti, va rog spuneti-mi si mie:prietena mea ia anticonceptionale date de doctor, daca ejaculez in vagin poate aparea vreo problema?se poate ejacula inauntru sau nu???imi puteti da si mie cateva sfaturi va rog mult
6 comentarii
Daca foloseste anticonceptionale, nu poate sa ramana insarcinata!Dar nu mai bine folosesti prezervativ?Este mai sigur, plus ca protejeaza si de eventuale bts-uri ;)
Numai bine
Numai bine
multumesc jaquelinne.cu prezervativ nu se poate pt k am incercat la inceput si nui place
draga mihai problema este ca daca ia anticonceptionale nu exisa absolut niciun risc alta este problema sa nu le ia si sa te fraiereasca pe tine ca le ia. si sa te mai trezesti si cu un bebe;)) ca asa stiu femeliile sa prinda barbatii:))) ai grija pe vitor si asigurate ca intodeauna femeiile cu care intri in contact folosesc intradevar anticonceptionale. bafta multa
Salutare! as vrea sa aflu daca exista vriun risc de a ramine prietena insarcinata daca in urma contactului sexual ejaculez in vaginul ei dar aceasta este imediat dupa terminarea ciclului de menstruatie! daca da, atunci kite zile dupa ciclu se poate de ajaculat fara a fi vriun risc de sarcina? ms mult!
pentru mihai... stai linistit prietene si ejaculeala in vagin dar lasa sa ia primele 5 pastile sa fi mai sigur, aasa fac si eu si e placut :P
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 3ejaculare foarte putina, in adolescenta ma masturbam foarte des...
- 6ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce
- 4ejaculare.si la fata si la baiat
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 3Picaturi dupa ejaculare
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 1Dus cu prietenul ejaculare. Se poate in felul acesta?
- 6Ejaculare enervanta
- 4incapacitatea ejacularii
- 1Durere picior stg dupa ejaculare
- 3dureri dupa ejaculare
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
- 4Probleme act sexual
- 0Jet slab - 24 ani
- 3Exista ejaculare datorata exclusiv anxietatii/stresului?
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: