adolescenta si dezvirginare

08-07-2014
ioana5789
Nu este medic/terapeut
ioana5789
Buna ! Am 17 ani si jumatate si am o relatie de un an cu un baiat de 15 ani jumatate. Inevitabil a aparut si subiectul legat de sex, pe care l-am tot amanat pana acum. In schimb, am facut cam tot pana acolo (mastrbare mutuala, sex oral). Eu una consider ca varsta mea e una potrivita, pe deasupra, avem o relatie frumoasa, ne iubim, nu am avut decat conflicte minore, iar desi el este mai mic decat mine, diferenta nu s-a simtit inca de la inceput. Insa nu stiu daca ar fi bine saa facem sex acum, practic mai mult ma ingrijoreaza varsta lui, 15 ani. Stiu ca baietii se maturizeaza mai tarziu decat restul, deci nu stiu daca ar fi ok pentru el (desi cei de varsta lui care nu mai sunt virgini sunt in numar mare, iar el vrea de asemenea, va dati seama!). Ce ati face in locul meu?
1 comentarii
0
08-07-2014, ora 19:09
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Ca parinte teas sfatui sa discuti cu ai tai despre aceasta problema si despre bolile cu transmitere sexuala, sau cu un frate sau sora mai mare.
Legat de intrebarea ta : fiecare este liber sa aleaga singur cand si cu cine vrea sa o faca indiferent de cei zic parintii unul si altul, dar teai gandit vreodata ca el fiind mai mic o sa vrea sa guste si altceva si dupa despartire sar putea sa arunce vorbe ca sa se dea mare de genul:stiti ce mu... facea, ce bine se fu... si multe altele, si atunci sa vedem cum scoti camasa si ce o sa le zici alor tai sau cunoscutilor???????????????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •