aerian
nu ma simt rau in organism dar ma simt la cap ca si cum as fi dupa betie, am o stare de "om aerian".imi aparusera niste bubite in ianuarie pe corp(nu in zona intima) si am fost la medic de dermato venerice care mai a dat un unguent precizandu mi ca este de la stres. acele bubite mi au trecut dupa care mi au aparut din nou. am fost la alt doctor de dermato precizandu i ca am fost la doctorul din ianuarie si ce diagnostic mi a pus si i am mai precizat ca ma dor ochii si ca ma mananca scalpul excesiv.mi a recomandat un sampon, un unguent si sa ma duc la oftamologie. am facut ceea ce mi a zis si am fost nevoit sa mi fac ochelari cu dioprie 0.25.problema ca starea asta de "om aerian" persista si nu sti ce am.doctorii zic ca de la stres.mentionez ca consum alcool f rar.astept raspuns. multumesc anticipat
2 comentarii
Buna dimineata! Eu cred ca ar fi bine sa vorbesti si cu un medic psiholog sau psihiatru; ai muncit mai mult in ultimul timp? Daca da, starea asta de "om aerien "ar putea fi data de un sindrom de oboseala cronica; iti recomand odihna, sa eviti pierderea noptilor, consumul de cafea, o alimentatie bogata in fructe si legume proaspete, in fiecare zi, un fruct sau o leguma proaspata, daca persista starea asta, poate ar fi bine sa iti iei concediu cel putin o saptamana, sa mergi la munte sau la mare; numai bine
munca excesiva nu dar am cam fost f stresat la inceputul anului.cu cafeaua insa beau cam 3 4 pe zi.sa inteleg ca tre sa cam renunt la ea?pierderea noptilor chiar f rar!sper ca asta sa fie, din cauza oboselii pt ca starea asta imi da team.multumesc mult pt raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața