afectiune ochi copil

16-03-2009
moloce
Nu este medic/terapeut
moloce
De la nastere baietelului meu "ii curge" ochisorul stang; acum are 1 an si jumatate si tot nu s-a insanatosit : am incercat o multime de picaturi, in timpul alaptarii i-am pus picaturi de lapte matern in ochi, pe moment ii trecea dar reaparea. Mai nou am inteles ca poate fi infundat un canal si daca are peste 1 an trebuie anestezia inainte de procedura care trebuie facuta; va rog sa ma lamuriti ce trebuie sa fac sa-i dispara problema si ce presupune... va multumesc.
3 comentarii
0
17-03-2009, ora 00:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Inca de la 6 luni era posibila desfundarea canalului lacrimar, daca asta e intr-adevar problema (asa a spus pediatra in cazul nepotelului meu). De ce nu mergeti la un oftalmolog? ???Periclitati vederea corecta a copilului! Este o interventie, daca e cazul, foarte simpla si nu chinuie copilul. Iar aia cu picaturi de lapte in ochi, sper sincer sa ma insel, dar cred ca este o MARE...ineptie, sa spun numai atat. Sanatate deplina!!!
0
17-03-2009, ora 19:47
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Da, simptomatologia sugereaza imperforatia cailor lacrimale; trebuie sa mergeti la o clinica de oftalmologie, intrucat solutia terapeutica este reprezentata de sondajul cailor lacrimale; numai bine
0
17-03-2009, ora 19:51
moloce
Nu este medic/terapeut
moloce
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: sacul lacrimal

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: