ochisor care curge

07-12-2013
oanaioana
Nu este medic/terapeut
oanaioana
Buna dimineata!Fetita mea are 3 ani si diagn.cu otita congestiva us si rino-adenoidita.La consultul orl am specificat ca ochisorul stg.lacrimeaza dar.dacs dr.nu a spus nimic, credeam ca e cevs normal, asociat vu nasul si urechea.Eu ii pun SF in ochisor, dar in coltul intern i sr aduna cs o secretir galbuie si mi-e teama sa nu i se agravezr.Ce pot face pana luni ca sa nu i se mute si la celalalt?De unde stiu daca e infundat canalul lacrimal sau e altceva???pt.nas folosim Betabiotal.Multumesc.
4 comentarii
0
08-12-2013, ora 12:22
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata ! E bine sa mergeti si la un consult oftalmologic. Exista serviciu de Urgente Oftalmologice.Va mai recomand o igiena locala riguroasa, este bine daca folositi si ser fiziologic; local, am putea pune Floxal( Vigamox) 1 picatura de 3 ori pe zi, in amandoi ochisorii- 5 zile, iar seara, numai la ochisorul stang, Fucithalmic gel- 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior( daca nu reusiti, ungeti genele), timp de 5 zile; iar in nasuc, Nostamine- 1picatura de 3 ori pe zi, in ambele nari, 5 zile, pentru decongestionarea mucoasei nazale si deschiderea orificiilor canalelor lacrimonazale ( cauza frecventa a lacrimarii in cursul IACRS poate fi o obstructie a acestor orificii prin congestia mucoasei nazale). Eu nu sunt de acord cu administrarea de Betabioptal( corticoid) in conjunctivitele acute infectioase. Numai bine
0
08-12-2013, ora 21:03
oanaioana
Nu este medic/terapeut
oanaioana
Buna seara.Multumesc pentru raspunsul dvs.De la farmacie mi s-a dat Tobrex, este gresit???sa mai continui administrarea sau sa intru cu ce ati recomandat dvs.???Cate zile sa pun daca este in regula??Multumesc.
0
09-12-2013, ora 15:06
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Puteti sa folositi si Tobrex colir-1 pic de 3 ori pe zi in amandoi ochii, iar seara si Tobrex unguent in ochisorul cu secretie.Tratamentul se face 5 zile. Numai bine
0
20-12-2013, ora 21:22
oanaioana
Nu este medic/terapeut
oanaioana
Buna seara!revin din nou cu problema cu ochisorul, de azi dim.a inceput din nou sa zamuie si se aduna in coltul ochisorului o secretie galbuie.Sa fie din cauza k a racit?dar nasul nu mai e asa infundat.Din ce cauza curge ochisorul??si ce as putea folosi avand in vedere k ii administrez si un tratam.homeopat si nu as vrea sa influentez cu ceva...Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Te deranjează că îți curg lacrimile ușor? Soluții pentru lăcrimarea excesivă
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Lăcrimarea ochilor - a unuia sau a ambilor ochi
  •