Problema un ochi de mai multi ani

28-09-2011
SuntCatalin
Nu este medic/terapeut
SuntCatalin
Buna ziua, am si eu o problema cu un ochi. Mai exact cel drept. Problema consta in faptul ca ochiul imi lacrimeaza. Nu este problema la ambii ochi, ci decat la cel drqpt. Nu sunt alergic la nimic, problema o am de cativa ani buni, ochiul lacrimeaza mai mult in prezenta frigului, dar si cand e cald imi lacrimeaza doar el. Este lacrima curata, nu prezinta alte corpuri sau ceva strain.

Mentionez ca am fost la oftalmologi, am primit tratamente de-a lungul timpului, am purtat si ochelari, dar in zadar... la problema mea inca caut un raspuns. Daca ma poate ajuta cineva, as fi foarte recunoscator. Va multumesc!
4 comentarii
0
28-09-2011, ora 23:51
Asirisa
Nu este medic/terapeut
Asirisa
Uite, cred ca te va ajuta ceva simplu : Ia o foaie de hartie si scrie pe ea asa "Pulsatilla pratensis C200" si peste hartia asta pune un pahar cu 2-3 degete da apa si lasa paharul peste hartia asta cam 10-15 minute sa se programeze apa cu vibratia remediului. Dupa aceea bei o singura gura din apa, restul arunci, speli bine paharul cu apa fierbinte. Si observi in zilele urmatoare daca se schimba ceva spre bine. Este remediul cel mai probabil la ceea ce ai povestit si daca este intradevar cel potrivit te va vindeca permanent sau cel putin pentru cateva luni /saptamani. Daca revine, repeti inca odata. Incearca, este gratuit si simplu.
0
29-09-2011, ora 11:17
SuntCatalin
Nu este medic/terapeut
SuntCatalin
Si repet asta in fiecare zi sau doar azi si astept rezultate?
0
29-09-2011, ora 19:33
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Lacrimarea excesiva se numeste epifora. O atitudine medicala corecta presupune si gasirea cauzei. Eu recomand in cazul dumneavoastra, sondaj si lavaj al cailor lacrimale si un examen ORL, radiografie de sinusuri, eventual CT de sinusuri( poate fi o sinuzita care intretine epifora sau o obstructie nazala unilaterala ); numai bine
0
29-09-2011, ora 22:27
SuntCatalin
Nu este medic/terapeut
SuntCatalin
Nu este excesiva... lacrimeaza destul de rar dar este super stresanta faza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •