injectia glandelor lacrimale

03-12-2005
ecstasy
Nu este medic/terapeut
ecstasy
buna ziua...
eu sufar, de 5saptamani, de o infectie a glandelor lacrimale la ochiul drept, si as vrea sa stiu ce medicamente as putea lua?
momentan sunt in strainatate si nu am medic de familie aici, de aceea apelez la d-voastra, si va rog mult sa-mi raspundeti, pentru ca mi-a scazut acuitatea vizuala a ochiului, si ma jeneaza foarte tare.
va multumesc
2 comentarii
0
05-12-2005, ora 00:00
bmanu
Nu este medic/terapeut
bmanu
Daca esti sigur ca este o infectie de glanda lacrimala trebuie sa consulti un oftalmolog neaparat pentru ca durata de timp, respectiv 5 saptamani este cam mare.In aceste afectiuni se prescriu antibiotice medicamente si picaturi plus un antiinflamator.Deobicei exista o cauza locala a infectieie si trebuie descoperita de specialist caci tratamentul nu isi face efectul. Pana sa consultati medicul oftalmolog puti folosi comprese caldute pe ochi si luati Diclofenac sau alt antiinflamator 1sau 2 pe zi..Ca antibiotic va recomand Oxacilina 500grame(1 la 6 ore) in jur de o saptamana.
0
08-12-2005, ora 00:00
ecstasy
Nu este medic/terapeut
ecstasy
pai am fost la un medic specialist, mi se pare ca optician?, care mi-a facut control, si mi-a spus ca am o infectie la pleoapa, care nu permite lacrimilor sa iasa si sa umezeasca ochii.a spus ca este o infectie foarte frecventa, si mi-a recomandat sa tin comprese cu apa calda si sa spal ochii cu baby shampoo.
eu nu pot merge la spital aici, pentru ca am iesit din viza, si in consecinta nu pot avea medic de familie.
am vorbit si cu medicul meu de familie din tara, care mi-a spus ca este o infectie a glandelor lacrimale, eu neavand simptome de conjunctivita(secretii etc.) si ca ar trebui sa iau oxacilina.
aici inca nu am putut face rost de antibiotic(doar cu reteta), si am inceput sa pun picaturi de pentamidin isethionate(nustiu ce e, stiu doar cae pentru infectii oculare).
ce credeti, am sanse sa scap de boala fara sa trec pe la spital?
va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: sacul lacrimal

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: