afectiuni intestin subtire
Buna ziua,
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Buna ziua. Si eu am o recomandare de ecografie de anse intestinale dar nu gasesc un loc unde sa o fac, cand intreb la clinici parca nici nu au auzit. Exact asa scrie pe scrisoarea medicala, ecogarfie de anse intestinale. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare, m-ar ajuta foarte mult.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie