Afte bucale
Bună ziua. Am o fetita de 3 ani.De Luni 19 iunie a început să facă febra, am crezut ca are rosu în gat. Joi am observat pe limba câteva puncte de afta. Iar de sâmbătă nu poate manca din cauza aftelor, in acest timp nu a băut decât apa, ma îngrijorează faptul ca nu mănâncă..(Doctora mi a dat sa ii dau cu glicerina boraxata cu nistatina de 3, 4 ori pe zi, astăzi este prima zi cu acest tratament).Este normal sa nu mănânce atâtea zile !????
1 comentarii
Buna ziua
Aftele dau dureri serioase si, probabil ca a facut mai multe in acest interval, destul de lung, de timp incat nu putea manca pe nici o parte. Faceti tratamentul indicat cat mai riguros si fetita isi va reveni. Cred ca vi s-a precizat ca badijonajul cavitatii bucale se va face intre mese ca sa aiba timp sa stea in contact medicamentul cu aftele pt a obtine efectul dorit. Ar fi bine sa o alimentati cu mancare lichida (supe, compoturi ) si pastoasa ( pilaf, piure, gris in lapte, biscuiti in lapte ) pana se mai vindeca mucoasa bucala.
Aftele dau dureri serioase si, probabil ca a facut mai multe in acest interval, destul de lung, de timp incat nu putea manca pe nici o parte. Faceti tratamentul indicat cat mai riguros si fetita isi va reveni. Cred ca vi s-a precizat ca badijonajul cavitatii bucale se va face intre mese ca sa aiba timp sa stea in contact medicamentul cu aftele pt a obtine efectul dorit. Ar fi bine sa o alimentati cu mancare lichida (supe, compoturi ) si pastoasa ( pilaf, piure, gris in lapte, biscuiti in lapte ) pana se mai vindeca mucoasa bucala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Puroiul si sangele
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 7Nu stiu ce este da nu vrea sa mai treaca?!?!
- 3afte bucale copil 5 ani
- 5imi apar afte bucale aproape in fiecare luna
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 1despre afte
- 0Afte?
- 3Afte bucale frecvente
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 3puroi la masea
- 8Afte Bucale (poze) - Un cosmar fara rezolvare
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 2Puroi la masea... nu vreau extractie ci doar un tratament
- 3Puroi masea