Ajuta Actimel?

Fac diverse infectii, cele mai multe urinare, acum ma confrunt cu una virala, am facut si o otita externa acum ceva timp, ai un abces la o masea, am luat la antibiotice de mi se face acum rau dupa prima zi de administrare, de la antib am facut si candidoza, stiu ca Actimel ajuta la intarirea sist imunitar, pe mine ma ajuta in vreu fel????? tinand cont ca am luat cel putin de 7 ori antib in aces an, si destul de puternice pt mine, ciprofloxacin, norfloxacin (dupa antibiograma) si altele, nici nu pot dormi sunt iritata, si am o stare de rau fizic in timpu trat cu antib.
Ce pot face ca sa scap de aceste dese infecti?
Ce pot face ca sa scap de aceste dese infecti?
2 comentarii

Actimel este o imensa farsa, la fel ca si multe alte lactate din comert - majoritatea (Danone un exemplu).
Daca vreti sa consumati ceva de calitate, cautati o vaca SANATOASA dusa regulat la pasune si puneti laptele la acrit.
In laptele ala aruncati de la bun inceput cateva miliarde de microorganisme din capsule de probiotice sa zicem Lactobacillus casei sau (si) acidophilus, bifidobacterii etc.
Mai e si varianta de a achizitiona culturi starter pentru Kefir si puneti sa se inmulteasca.
Laptele dulce este o imensa greseala (lactoza0, cu atat mai mult daca este pasteurizat. Chiar si iaurtul nu trebuie consumat foarte des, sporadic ca sa mai dregi flora.
Sau cumperi niste probiotice de calitate si ai terminat balciul. Am in frigider NowFoods cu 8 mld pe capsula.
Daca vreti sa consumati ceva de calitate, cautati o vaca SANATOASA dusa regulat la pasune si puneti laptele la acrit.
In laptele ala aruncati de la bun inceput cateva miliarde de microorganisme din capsule de probiotice sa zicem Lactobacillus casei sau (si) acidophilus, bifidobacterii etc.
Mai e si varianta de a achizitiona culturi starter pentru Kefir si puneti sa se inmulteasca.
Laptele dulce este o imensa greseala (lactoza0, cu atat mai mult daca este pasteurizat. Chiar si iaurtul nu trebuie consumat foarte des, sporadic ca sa mai dregi flora.
Sau cumperi niste probiotice de calitate si ai terminat balciul. Am in frigider NowFoods cu 8 mld pe capsula.

Pentru infectii glutamina, seara la 10 daca ai mancat la 6 sau 7 cel mai tarziu.
Eliminare paine, exces de amidon - vedeti pe blogul din profilul meu.
Cu ceva grasimi, niste urinal 2/zi, diureza ca sa nu stationeze bacteria in vezica. Apropo, ce bacterie v-a iesit la urocultura ?
Candida clear, usturoi etc.
Fara antibiotice, ajunge cat ati abuzat, trebuie refacuta flora intestinala, menajat ficatul.
Eliminare paine, exces de amidon - vedeti pe blogul din profilul meu.
Cu ceva grasimi, niste urinal 2/zi, diureza ca sa nu stationeze bacteria in vezica. Apropo, ce bacterie v-a iesit la urocultura ?
Candida clear, usturoi etc.
Fara antibiotice, ajunge cat ati abuzat, trebuie refacuta flora intestinala, menajat ficatul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular