Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?

Bună ziua !
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
3 comentarii

Bună seara!
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.

Amețeala poate avea și alte cauze. De aceea e nevoie să mergi la medic pentru a pune un diagnostic sigur.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 12usturimi la urinare
- 3urinez des
- 0Usturime la urinare
- 5Prostatita cronica acutizata
- 5Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 8Ce pot face? mi s-a montat o sonda urinara
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 2am o problema in zona genitala
- 0Uretrita-analize necesare
- 1Dupa urinare curge un lichid alb
- 0senzatie de urinare permanenta
- 1Urinari frecvente
- 4Usturime vaginala
- 0Analize urina
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: