Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
Bună ziua !
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
3 comentarii
Bună seara!
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.
Amețeala poate avea și alte cauze. De aceea e nevoie să mergi la medic pentru a pune un diagnostic sigur.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 2probleme mari la urinare
- 6penis care curge
- 9infectie urinara sau altceva?
- 3Cauza necunoscuta, urinarea frecventa
- 6urinare foarte deasa
- 3Usturime dupa urinare
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 3urinari dese + ca nu pot "sa tin mult in mine"
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 0Usturime la urinare si o usoara secretie alba galbuie...urgent !
- 9Urinari dese...
- 0Examen secretie de col/mancarimi
- 0Urinari dese..foarte dese
- 1Candida la barbati
- 1Urinari cu flux intrerupt si usturimi
- 2Sperma Scurgeri
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: