Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
Bună ziua !
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
Am avut un contact sexual acum 10 zile și altul acum 3 zile. Am folosit prezervativul (dar am făcut și fără, dar el nu a ejaculat in mine )
Acum am racit "jos" : mă dor ovarele, mă ustura când urinez, trebuie să merg des la toaletă și am ametit azi.
Există șanse să fiu însărcinată ?
Va rog, ajutati-ma!
3 comentarii
Bună seara!
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.
Simptomele descrise par ale unei infecții urinare. Dar infecția urinară și sarcina sunt două lucruri total diferite. Pentru infecția urinară fă rapid o urocultură, pentru a se stabili de ce e provocată, pentru că infecțiile urinare netratate la timp se pot croniciza și se rezolvă mai greu, iar ca să nu mai stai cu teama unei sarcini, ia un test de sarcină de la farmacie.
Amețeala poate avea și alte cauze. De aceea e nevoie să mergi la medic pentru a pune un diagnostic sigur.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 7probleme cu rinichii
- 13ma ustura cand urinez
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 3urinez foarte des
- 4usturimi la urinare
- 5ejaculare bobite gelatina
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 3Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns
- 1Usturime la urinat
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1Urinari frecvente fara miros durere
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 0Secreție incolora și usturime penis
- 2Ovare inflamate
- 1urinat frecvent
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: