Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.

Buna ziua! Am nascut pe 14.07.2018 si prima mestruatie m.ia venit dupa terminarea lohiilor pentru ca nu am alaptat. Prima mestruatie a fost pe data de 15 cred a fost normala pana pe data de 24 cand am ajuns la spital cu hemoragie. Am primit calciu si doctora m ia recomandar egromet. Sa oprit dup! La recomandare medicului am luat karisa anticonceptionale din data de 18.09.2018 mestruatia ma tinut pana pe 7 terminasem pilulele si mestruatia nu se terminase. Am renutat la ele dupa cateva zile m ia curs iar ceva maroniu 3 zile si dupa nimic cred ca era periodata de 7 zile. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia. Daca ma tinut asa mult e posibil sa mi vina mai tarziu?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 5menstruatie prelungita, culoare ciudata
- 4Ciclu menstrual dereglat
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 1Menstruatie prelungita
- 3menstruatie dereglata
- 4Escapelle poate deregla ciclul menstrual?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 4Menstruatie dereglata si firicele de sange in ea
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 1Probleme menstruale si probleme privitor la sani
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 4Menstruatie prelungita
- 3Sângerare abundentă anormala
- 2Menstruatie prelungita
- 0Durere de burta după menstruație
- 0Menstruatie si dupa cele 7 zile de pauza
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei menstruatia prelungita