ajutati-ma
buna
am 28 de ani si de cateva saptamani am dureri in piept in spate respir greu imi amorteste mana stanga si uneori ma inteapa in partea stanga eu zic ca inima.am fost de 3 ori pana acuma la urgente mi-a facut ekg dar nu am nimic la inima, am facut raza la plamani nimic doctorul de la urgente mi-a recomandat ca cu d3 dar eu toto sunt speriata nu stiu ce sa fac si mai am si un nod in gat care ma sacaie mereu.
sunt speriata pt ca am fetita de doar 9 luni si nu as vrea sa am ceva grav.am mai fost diagnosticata si cu o spondiloza dar nu cred ca are vreo legatura cu starile mele.as vrea un sfat ce sa fac unde sa mai merg
multumesc
am 28 de ani si de cateva saptamani am dureri in piept in spate respir greu imi amorteste mana stanga si uneori ma inteapa in partea stanga eu zic ca inima.am fost de 3 ori pana acuma la urgente mi-a facut ekg dar nu am nimic la inima, am facut raza la plamani nimic doctorul de la urgente mi-a recomandat ca cu d3 dar eu toto sunt speriata nu stiu ce sa fac si mai am si un nod in gat care ma sacaie mereu.
sunt speriata pt ca am fetita de doar 9 luni si nu as vrea sa am ceva grav.am mai fost diagnosticata si cu o spondiloza dar nu cred ca are vreo legatura cu starile mele.as vrea un sfat ce sa fac unde sa mai merg
multumesc
3 comentarii
Un tratament homeopatic ar fi de prima alegere. Pana ajungeti la un medic homeopat, urmati tratamentul prescris cu calciu si D3.
ieri am ajuns iar la spital tot cu dureri puternice in piept viata mea e un cosmar nu stiu ce sa mai fac mi-am facut toate analizele sunt bune nu am nici macar vreo anemie usoara doctorul de la urgente spune ca fac atacuri de panica simt uneori ca plutesc ca visez si apoi ma ia durerea in piept sfatuiti-ma va rog ce sa fac multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii