ajutati-ma
buna ziua am si eu o intrebare daca iau macmiror si anticonceptionalele yasmin sunt sanse sa raman insarcinata daca fac sex neprotejat?
2 comentarii
Macmiror se gaseste sub forma de ovule, crema si tablete. Atata vreme cat vi s-a recomandat un tratament pentru o infectie vaginala este de bun simt ca pe perioada tratamentului sa va abtineti de la raporturi sexuale neprotejate. Dupa ce ati terminat tratamentul puteti sa reincepeti viata sexuala.
PS: in prospectul medicamentului Macmiror scrie ca este contraindicat raportul sexual in timpul tratamentului.
PS: in prospectul medicamentului Macmiror scrie ca este contraindicat raportul sexual in timpul tratamentului.
Buna Byanca23,
Si mie mi s-a recomandat chiar saptamana trecuta Macmiror complex in urma analizei Papanicolau, iar medicul mi-a spus ca nu sunt contraindicate cu anticonceptionalele si nu le influenteaza in nici un fel.
Si mie mi s-a recomandat chiar saptamana trecuta Macmiror complex in urma analizei Papanicolau, iar medicul mi-a spus ca nu sunt contraindicate cu anticonceptionalele si nu le influenteaza in nici un fel.
Alte subiecte recente din această secțiune: