ajutati-ma cu un doctor oftalmolog

25-04-2015
alystarboy
Nu este medic/terapeut
alystarboy
Povestea mea sta in felul urmator in anul 2011 am fost diagnosticat cu un mic joc la ochii numit "nistagmus"toate bune si frumoase pana am inceput sa port ochelarii pe varful nasului, de cand i-am pus la ochii si pana i-am dat jos cam prin iulie 2014 numai pe varful nasului i-am purtat si tot acest timp de 3 ani jumate i-am purtat numai prosteste pe varful nasului si acum trag ponoasele, de 1 an si ceva am niste senzatii foarte urate la ochii cum ar fi simt ochii ca si cum nu ar mai fi stabili in locul orbitei sau cum se zice, simt ca am ochii dezlipiti din orbita, nu prea mai am control asupra lor, simt ca numai imi pot fixa privirea la ceva anume, de exemplu cand vreau sa ma concentrez sa citesc o carte, sau sa imi duc privirea in jos numai pot, simt ca numai sunt "fixatii ochii bine in orbita "
cand imi fixez privirea asupra unui lucru anume am senzatia imi ies ochii din orbita


Cine m-ar putea ajuta cu un doctor oftalmolog care sa inteleaga cazul meu v-as fi foarte recunoscator !! Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
26-04-2015, ora 01:16
Dr. Cristescu Razvan
Oftalmologie, Ploiesti
Dr. Cristescu Razvan
Deci, aveti un nistagmus dobandit. Cauzele lui ar putea fi o leziune vestibulara periferica, adica a structurilor urechii interne care au rol in echilibru (infectie, trauma) sau o leziune a sistemului nervos central (accident vascular cerebral, tumora, ingestie de substante toxice). Oftalmologul nu va poate ajuta decat in stabilirea diagnosticului de nistagmus. Aveti nevoie de consult ORL si neurologie, cu RMN/CT cerebral.
0
26-04-2015, ora 10:08
alystarboy
Nu este medic/terapeut
alystarboy
si totusi nu am inteles, cum as putea sa scap de senzatia asta la ochii ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când ai nevoie de ochelari?
  • Efectele ochelarilor pe termen lung - ne strică sau ne îmbunătățesc vederea?
  •