ajutati-ma cu un raspuns

31-05-2013
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
Buna seara!Vreau sa stiu EXACT ce analize trebuiesc facute inainte de a ramane insarcinata?Am deja 2 sarcini pierdute si nici un doctor nu se oboseste sa imi faca niste analize mai amanuntite pt a depista cauza.As vrea sa mai incerc dar ma ingrozeste ideea sa raman iar si sa o pierd.Sper sa imi puteti da un raspuns mai clar ca sincer...de cate ori am pus o intrebare pe acest forum.vizitatori cu zecile si raspunsuri.lipsa.
4 comentarii
0
01-06-2013, ora 19:39
mhaela91
Nu este medic/terapeut
mhaela91
Normal ar trebui sa nu ramai 6 luni insarcinata dupa ce pierzi o sarcina pt k ai putea sa o pierzi si pe urmatoarea, probabil cauza tie colul deoarece nu e refacut complet. Eu am urmat tratament cu ultragestan pt k si eu eram la un pas de a pierde sarcina. Si in orice caz cauta alt doctor sa-ti zik mai exact ce ai.
0
02-06-2013, ora 13:13
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
Pai din moment ce sarcina s-a format si am dus-o pana la 12 saptamani.(la eco colul era inchis)nu cred sa fie prb colul.Ce as dori eu sa aflu este.CE CONTROL SAU ANALIZA SA CER MEDICULUI?Pt ca dupa ei trebuie sa pierd o a 3 a sarcina ca sa ma investigheze mai amanuntit.Incredibil in ce lume traim.Analizele au iesit bune de sange, urina am facut si pt sindromul down si le-am tot repetat ca m-am saturat eu de cat sange mi-a luat...raspunsul final..natura decide.mai incearca...Acum nu stiu daca ma intelege cineva, nu am prb in a ramane insarcinata doar ca pierd sarcina si cum dr nu imi fac nimik...nu am decat sa ma apuc de studiat medicina..
0
03-06-2013, ora 12:10
maria 24
Nu este medic/terapeut
maria 24
am si eu op intrebare, cine ma poate ajuta?
akm doua luni am pierdut o sarcina sau mai bine zis am nascut o fetita moarta la 28 de saptamani, iar rezultatul la placenta a fost imbatranirea placentei care a dus la mortea fatului?
a mai trecut cineva prin asa ceva, ma poate ajuta cineva cu informatii?
0
04-06-2013, ora 19:37
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
imi pare rau de cele intamplate...la mn una am pierdut-o prin sangerare iar cealalta s-a oprit din evolutie..ambele la 12 saptamani.cel putin tu ai primit raspunsul la cele intamplate...la mn spun medici ca e normal.fii tare ca totul se intampla cu un scop...Dzeu va stii de ce a fost mai bn asa...multa sanatate si banuiesc, ca exista tratament si pt placenta asta imbatranita nu?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •