Ajutati ma sa inteleg ce se intampla!
La recomandarea medicului ginecolog iau yasmine de 2 saptamani(in urma unui control mi-a depistat un chist ovarian de 5 cm si pt asta mi-a prescris yasmine).Vreau sa stiu daca faptul ca am de cateva zile burta umflata, mare, rotunda(nici un alt simptom gen greata, durere), doar burta umflata constant, ingrijorator(precizez ca eu sunt slaba si de obicei am "burta lipita de spate" poate fi un efect secundar al acestor ac sau...la ce altceva sa ma gandesc?Daca ar fi o sarcina(desi nu am avut niciun contact sexual neprotejat), aceasta nu s-ar fi vazut la controlul ginecologic(eco intravaginala)in momentul acela fiind la 2 sapt de la ultimu contact (protejat oricum)? Precizez ca nu am mai luat niciodata ac pana acum.In asteptarea si speranta unui raspuns, va multumesc
2 comentarii
Este posibil să fie vorba de un efect secundar, în general trecător, al anticoncepţionalului. O măsură foarte simplă de a scădea această neplăcere este să luaţi contraceptivul în cadrul mesei principale a zilei.
Varianta sarcinei este improbabilă deoarece înţeleg că e vorba de "sex protejat", dar nu poate fi exclusă de ecografia făcută la 2 săptămâni de la contactul considerat fertil, deoarece o astfel de sarcină este sub limita de rezoluţie a celui mai performant ecograf şi celui mai priceput dintre ecografişti.
Varianta sarcinei este improbabilă deoarece înţeleg că e vorba de "sex protejat", dar nu poate fi exclusă de ecografia făcută la 2 săptămâni de la contactul considerat fertil, deoarece o astfel de sarcină este sub limita de rezoluţie a celui mai performant ecograf şi celui mai priceput dintre ecografişti.
Bună, am luat anticoncepţionale la recomandarea doctorului dar de 4 luni le-am oprit.am o rana deschisa pe col uterin nu foarte mare... problema e ca în fiecare zi orice mănânc mă umflu foarte tare în burta şi o simt tare... beau foarte multa apa pe zi(minim 4 litri)am început sa iau în greutate cam 25 de kg în câteva luni... as dori un răspuns urgent... multumesc frumos... Sărbători fericite!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon