AJUTATI-MA VA ROG
DORESC CA CINEVA SA MA INFORME IN LEGATURA CU UN CAMIN-SPITAL SAU CENTRU DE RECUPERARE PENTRU BOLNAVII DE EPILEPSIE.M-AR INTERESA UN NUMAR DE TELEFON SI PRETUL PE AN. AM O NEPOATA DE 18 ANI SI ESTE FOARTE AFECTATA : ARE CRIZE DESE SI MULTA NERVOZITATE.ASTEPT SA MA INFORMATI LA ADRESA DE EMAIL: myky57_87@hotmail.com va multumesc din suflet
2 comentarii
Epilepsia se trateaza fie in sectiile de neurologie ale spitalelor, fie in spitalele de psihiatrie sau neuro-psihiatrie, as zice cu succes, daca se instituie in tratament corect?Un an de zile internare?De ce?Parerea mea este ca internata intr-un spital de neuro-psihiatrie, va recupera in 30 de zile.Apoi, nu exista un asemenea asezamant in Romania.Sunt foarte multe lucruri care trebuie respectate referitor la viata unui bolnav de epilepsie, de obicei se asociaza si tulburari psihice, de genul depresiei, sau poate halucinatii, diverse.
Miki, problema e mai simpla, o internare mnai scurta, care sa rezolve problema de fond, adica medicatia specifica, precum si tulburarile asociate(trebuie sa respecte tratamentul cu sfintenie, plus o viata foarte ordonata, veti avea multe de aflat de la medici).Stiati ca si lumina de la un neon stricat, care trimite flashuri, poate declansa o criza comitiala?La fel, alte multe lucruri, despre care veti vorbi cu neurologul si psihiatrul.
Aceasta este parerea mea...
Cu stima!
Miki, problema e mai simpla, o internare mnai scurta, care sa rezolve problema de fond, adica medicatia specifica, precum si tulburarile asociate(trebuie sa respecte tratamentul cu sfintenie, plus o viata foarte ordonata, veti avea multe de aflat de la medici).Stiati ca si lumina de la un neon stricat, care trimite flashuri, poate declansa o criza comitiala?La fel, alte multe lucruri, despre care veti vorbi cu neurologul si psihiatrul.
Aceasta este parerea mea...
Cu stima!
Mai este o chestie pe care am observat-o, scrieti cu majuscule, scrisul cu majuscule nu exprima o rugaminte, ci un ordin, o dorinta imperativa etc. Banuiesc ca-i greu sa vedeti in ce situatie se afla, dar daca ati sti ce situatie grea au bolnavii din centrele de recuperare neuro-psihiatrica din Romania, v-ati schimba parerea referitor la internarea pe termen lung(de exemplu, ar putea contacta o boala contagioasa, precum tuberculoza, si am dat decat un singur exemplu).Conduita pe care o vad eu este urmatoare: internarea intr-o clinica unde sa se instituie trepatat un plan terapeutic neurologic si psihiatric, cu dozele potrivite, apoi o atmosfera foarte calma acasa, fara nici un fel de stress si cu evitarea oricarei psiho-traume.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Imi doresc o prietena
- 0Pronoia? Delir paranoid?
- 6Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata
- 7Tratamentul psihiatric si gura uscata aproape tot timpul
- 9În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic