Pot fi gravida? Ajutati-ma va rog

27-10-2011
SilviAaaa
Nu este medic/terapeut
SilviAaaa
Buna ziua. Mai am o problema...acum 2 luni aproximativ am facut dragoste cu prietenul meu, dar neprotejat. El spune ca nu a ejaculat in mine dar eu cred totusi ca sunt gravida. Mi-a venit menstruatia cu intarziere de 5 zile luna trecuta. Am dureri mari de burta. Doar de burta si mi se pare ca imi creste si ca am pofte. Am facut 2 teste de sarcina. Unul inaintea menstruatiei si unul in timpul menstruatiei dar pe la sfarsit[menstruatia de luna trecuta]. Am fost la doctor si a spus ca am gastrita dar nu cred pentru ca am pofta de mancare. Nu mananc regulat. Pot fi gravida? Ajutati-ma va rog. Multumesc.
2 comentarii
0
27-10-2011, ora 22:11
FUOCO2385
Nu este medic/terapeut
FUOCO2385
Mai are rost sa-ti vorbesc despre metodele de contraceptie?cred ca nu, probabil sunt lucruri pe care le sti, nu crezi ca este cazul sa iei in considerare una dintre ele?Oricum daca rezultatele testelor(efectuate in mod corect)sunt negative, stai linistita, nu esti insarcinata.O seara placuta!
0
05-11-2011, ora 02:07
papusikkk
Nu este medic/terapeut
papusikkk
daca vrei sa eviti o sarcina cel mai bn ar fi sa va protejati. Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici