Ajutati-ma va rog!!! complicatii dupa operatie histerectomie totala

29-02-2012
Lelly
Nu este medic/terapeut
Lelly
In anul 2ooo am fost operata de histerectomie totala in urma unui cancer, chimioterapiat, iradiat.
in 2004 am facut eventratie si am suferit a doua interventie chirurgicala si mi sa pus plasa partiala, insa la externare aveam din nou eventratie din cauza patului in care fusesem pusa, si de unde ma ridicam foarte greu.
In 2010 mam reoperat si a fost necesara plasa totala, pe care am cumparat-o eu, o plasa de firma, englezeasca.
Operatia a fost bine executata de un medic chirurg exceptional, care insa din pacate nu mai este in tara, alegand un trai mai bun in alta tara mai bine dotata tehnic etc.
Problema mea este ca acea operatie nu sa mai inchis nici pana in ziua de azi, avand un mic orificiu la baza abdomenului, prin care se scurge un lichid usor galbui, unsuros.
Am facut CT, iar rezultatul este ca plasa este desprinsa in partea de jos si coboara anse de intestin subtire.
Intrebarea mea este daca mai am vreo sansa operandu-ma ?!
Am vorbit cu un chirurg care mi-a spus ca am nevoie de o plasa resorbabila! Acest lucru ma lasat fara grai stiind foarte bine ca mie trebuie sa ami sustina intestinele nu sa se resoarba...astfel nu vad sensul pentru care as risca si as suferi !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul