Ajutati-ma, va rog, sa scap de candida!

24-08-2015
Andreeamr
Nu este medic/terapeut
Andreeamr
Cand mi-am incepu viata sexuala (acum 2 ani ), am facut de mai multe ori infectie urinara, si am luat tot felul de antibiotice, la prescriptia medicului, bineinteles...si asa am facut candidoza.Ideea e ca acum am si candidoza urinara.si am usturimi ingrozitoare de 1 an si jumatate.A fost o singura luna in care m-am simtit mai bine..atunci am luat 4 pastile de fluconazol, una pe saptamana si ovule clotrimazol, dupa care am facut iar infectie urinara si candida a revenit.de atunci nu mai scap de ea.si a devenit intre timp si rezistenta la fluconazol.Dieta pentru candida o tin.Spuneti-mi va rog ce ovule sa mai incerc si mai ales cum fac sa tratez candidoza urinara?
Va rog sa imi raspundeti...chiar am nevoie de ajutor..
8 comentarii
0
24-08-2015, ora 19:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Ovule Macmiror
2. daca aveti partener sexual sa faca si el obligatoriu tratamentul
3. cautati si in arhiva de la Formula As tratament infectie urinara candida
Sunteti sigura ca e candida ? Aveti scurgere ca un iaurt alb ? Sa nu fie un virus HPV.
0
24-08-2015, ora 19:35
Andreeamr
Nu este medic/terapeut
Andreeamr
Da.Sunt sigura ca e candida...am fost la foarte multi medici si ginecologi si urologi..si am facut tot ce se putea face ca investigatii si analize...asta e singurul lucru in neregula.Am facut analiza de secretie de mai multe ori..si a iesit pozitiv pt candida...Am avut si secretie specifica candidei...acum am intr o cantitate mai mica..
0
25-08-2015, ora 04:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati luat vreodata tratament pt candida sistemica ?
Incercati macar o saptamana fara nici un fel de dulce, nici fructe dulci, fara lactate, mancati cat puteti iaurt alb fara nici un fel de adaos, lamaie, usturoi, migdale, minim 2 luni probiotice Linex de preferinta, in exterior crema Nidoflor, ceai de echinaceea care va intareste sistemul imunitar. Fara condimente, otet, puteti lamaie in salata, fara alcool, muraturi, ardei iute. Nu purtati pantaloni stramti sau chiloti stramti. Chilotii se fierb. La cel mai mic semn de mancarime luati pe loc probiotice pentru a preveni reaparitia ei. Folositi sapun special lichid pentru zona intima sau doar apa. Daca suferiti de depresie sau anxietate, trebuie tratate caci ele va scad sistemul imunitar si nu lasa organismul sa lupte singur impotriva candidei. Mai gasiti pe propolicium.ro un tratament cu ovule de din propolis care e un antibiotic natural si cateva zeci de plante. Sunati si intrebati daca acel tratament va este bun si in infectia urinara.
0
25-08-2015, ora 12:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fluconazolul se administreaza si pt infectia urinara cu candida dar nu in doza de 150 mg pe saptamana ci mai mult. Mergeti cu prospectul la medicul de familie sa va faca o schema de tratament corecta pentru infectia urinara sau pentru candida sistemica.
0
25-08-2015, ora 14:39
Andreeamr
Nu este medic/terapeut
Andreeamr
M-am gandit la posibilitatea in care candidoza ar fi sistemica, pentru ca de cand aveam 7 ani...am depozite albicioase pe limba si zone depapilate.Toti medicii la care am fost mi-au spus ca e limba geografica, fara sa imi recomande vreo analiza. Dumneavoastra spuneti ca aceasta candidoza sistemica, sa zicem, ar putea ceda la fluconazol, chiar daca pe antifungigrama a aparut rezistenta la acesta?
Cu siguranta ca trebuie un tratament sustinut si intr-o doza mult mai mare...asa cum ziceti...
0
26-08-2015, ora 04:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred in aceste conditii. Mai puteti face tratament homeopatic pt candida. Cautati pe net.
0
16-09-2015, ora 10:10
ionut alrx
Nu este medic/terapeut
ionut alrx
Bună ziua! Am şi eu o problema, pe capul penisului mea apărut k o iritaţie urmata de mancarimi puţin jenante şi dak strâng puţin capul penisului iese foarte puţin lichid gălbui sa spun care nu are niciun fel de miros. Va rog frumos, puteţi sa.mi spuneţi ce ar fi şi sa.mi recomandaţi un tratament... Va mulţumesc
0
16-09-2015, ora 14:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai medicul dermatolog isi poate da seama cu ce e infectia, eventual dupa ce va trimite sa faceti un test al secretiei. In functie de rezultat cereti tratament si pt dv si pt partenera.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  •