ajutooooor am probleme cu erectia sunt ft ft ft tanar
am doar 16 ani de vreo doua luni asa am probleme cu erectia.. adica nu am o erectie toatala!!! sunt foarte disperat pentru ca anul trecut aveam erectii in fiecare zi.. si fara motiv iar acum chiar daca sunt stimulat tot nu se intareste ca inainte!! ajutati-ma.. nu mai stiu ce sa fac toata ziua stau si citesc pe net si caut remedii pentru a avea o erectie tare dar pana acum nu am gasit nimic! prietena mea vrea sa faca sex si eu incerc sa evit chestia asta pentru ca penisul meu nu e destul de tare de fiecare data cand imi cere asta! uneori mi se face frica incat imi pierd si erectia moale care o am si incep sa-i spun ca nu am chef sau ca ma doare capu etc!! ce-as putea sa fac ???? va rog ajutati-ma
1 comentarii
frate ai grija ca ai sati pierzi iubita asa!!! o sa fuga la altu care poate si nu va sta la tine ca o iubesti tu!!! da merita sai spui si ei problema si daca te iubeste intradevar o sa te ajute si ea si o sa te inteleaga !!! sa stii ca exista si doctori care sunt in domeniu si care cred ca ar trebui contactati!!! nu mai sta asa cu mainile in san si nu te mai speria ca un caine fara adapost FA CEVA CA AI SATI PIERZI IUBITA!!!!!!!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act