Ajutor! cum e cu zilele acelea in care ramai, nu ramai insarcinata!
Am si eu o intrebare. In general am avut un ciclu regulat, cel putin asa cred. De ex in ultimele 3 luni a fost cam asa: mi-a venit in octombrie pe 8, noiembrie pe 5 si acum in decembrie pe 2. Am facut sex neprotejat cu prietenul meu pe 7 decembrie, in ziua aia mi-a curs doar cateva picaturi, ciclul fiind pe sfarsit. Apoi a 2 zi, adica sambata mi-a mai curs un pic sange. Nu prea mi se pare normal, un ciclu ar trebui sa tina vreo 4 zile, nu? Eu am 4 zile ca lumea, apoi in urmatoarele 2 3 zile mai imi curge putin pana isi revine la secretia normala alba, deci cam vreo 6 zile. Pe 13, adica mai exact azi noapte am facut sex iar neprotejat. Prietenul meu zice ca 5 zile inainte si 5 zile dupa menstruatie nu ramai insarcinata, insa nu prea cred. As vrea sa stiu exact in primul rand cand pot considera ca nu mai sunt pe stop, cand trec aprox 4 zile, adica cand ciclul este abundent sau cand revine la secretia normala? La mine din ziua in care imi vine ciclul pana isi revine la secretia normala alba trec vreo 6 zile, ceea ce mi se pare mult. In al doilea rand, as vrea sa stiu daca as putea ramane insarcinata dupa cele mentionate mai sus si cum e cu zilele acelea in care ramai, nu ramai!
1 comentarii
Ai cel mai regulat si normal ciclu menstrual posibil. Este normal ca menstruatia sa tina chiar si 6 zile. In ceea ce priveste peroada fertila, sunt pe net o multime de variante de a o calcula.
Ceea ce ai facut tu aseara, a fost putin inconstient...esti la inceputul perioadei fertile, daca luam in calcul durata minima a ciclului tau menstrual, adica 27 de zile...Sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar totusi exista!
Metoda calendarului nu este o metoda de contraceptie!
Ceea ce ai facut tu aseara, a fost putin inconstient...esti la inceputul perioadei fertile, daca luam in calcul durata minima a ciclului tau menstrual, adica 27 de zile...Sansele de a ramane insarcinata sunt minime, dar totusi exista!
Metoda calendarului nu este o metoda de contraceptie!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.