Ajutor! Adenopatii multiple!

12-05-2025
Piciuk
Nu este medic/terapeut
Piciuk
Buna ziua! Problemele mele de sanatate au inceput in noiembrie anul trecut dupa o raceala urata, am simtit ca nu mai sunt eu, ca este ceva in neregula cu mine. Am ramas cu o durere in gat, dificultate la inghitire, stare generala proasta, am fost la 3 medici ORL, au spus doar ca am gatul putin iritat, probabil de la un reflux gastric.Am facut drumuri pe la medicul de familie fara rezultat, toata lumea mi-a spus ca am anxietate si ar trebui sa ma linistesc.
De aproximativ 3 saptamani am descoperit un ganglion submandibular dureros, iar de vreo saptamana mai multi ganglioni axilari, posterior cervicali, supraclaviculari. Am fost la ecografie, medicul a spus ca am adenopatie si atat. A spus sa ma calmez ca nu este cazul de ceva grav, dar nu reusesc sa fac asta.
Am un nodul de 1, 5 cm pe tiroida si tiroida inflamata, nodulul a fost incadrat TIRADS 3, verificat ecografic inca odata de medicul radiolog la ecografie.
Indrumati-ma va rog spre ce medici sa merg pentru a afla radacina acestei adenopatii si sa-mi scot din minte ca am o boala grava.
Va multumesc, cu speranta ca ma veti ajuta in rezolvarea acestei probleme ce nu ma lasa sa dorm.
1 comentarii
0
13-05-2025, ora 08:01
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. se face un CT3d la toata dantura.. la un cabinet stomatologic modern.. pentru a exclude ifectiile dentare ascunse la radacina dintilor
2. test helicobacter si investiagtii la gastrologie...fiindca si refluxul gastro eosfagian si, gastrita si orice infalamatie a intestinelor si o flora intestnala de proasta calitate intretin Inflamatia in tot corpul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.