Tinitus după o răceală de 4 zile

28-04-2025
Daniel211
Nu este medic/terapeut
Daniel211
Bună tuturor!
După o răceală, am rămas cu un zgomot constant în urechea dreaptă. Am făcut timpanogramă și mi s-a spus că am lichid în spatele timpanului. Observ că zgomotul dispare complet când stau culcat pe partea dreaptă.
Am programare la ORL pe 20 mai, dar până atunci aș vrea să știu: a mai trecut cineva printr-o situație similară? Ce tratament sau măsuri v-au ajutat? Orice sfat este binevenit! ????
2 comentarii
1
29-04-2025, ora 10:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
inflamatia din rinofaringe.. infunda trompa lui Eustache..deasta ramane ureche blocata ( senzatia de la munte sau de la avion)
exista reguli...

1. nu fortam nasul la suflat.. fiindca se imping secretiile din rinofaringe in ureche. initial se desfunda nasul cu un sprey si suflam usor nasul
2. nu consumam seara otet, lami, usturoi, fructe si dulciuri.. toate duc la un reflux in somn..si acidul gastric inflameaza gat, nas,...
0
29-04-2025, ora 18:05
Daniel211
Nu este medic/terapeut
Daniel211
Stimate domnule Dr. Flueraru Valeriu,
Vă mulțumesc din suflet pentru răspunsul oferit și pentru sfatul medical acordat. Mi-a fost de mare ajutor și mi-a adus liniștea de care aveam nevoie. Apreciez sincer disponibilitatea și profesionalismul dumneavoastră!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: