Tinitus după o răceală de 4 zile

Bună tuturor!
După o răceală, am rămas cu un zgomot constant în urechea dreaptă. Am făcut timpanogramă și mi s-a spus că am lichid în spatele timpanului. Observ că zgomotul dispare complet când stau culcat pe partea dreaptă.
Am programare la ORL pe 20 mai, dar până atunci aș vrea să știu: a mai trecut cineva printr-o situație similară? Ce tratament sau măsuri v-au ajutat? Orice sfat este binevenit! ????
După o răceală, am rămas cu un zgomot constant în urechea dreaptă. Am făcut timpanogramă și mi s-a spus că am lichid în spatele timpanului. Observ că zgomotul dispare complet când stau culcat pe partea dreaptă.
Am programare la ORL pe 20 mai, dar până atunci aș vrea să știu: a mai trecut cineva printr-o situație similară? Ce tratament sau măsuri v-au ajutat? Orice sfat este binevenit! ????
2 comentarii

inflamatia din rinofaringe.. infunda trompa lui Eustache..deasta ramane ureche blocata ( senzatia de la munte sau de la avion)
exista reguli...
1. nu fortam nasul la suflat.. fiindca se imping secretiile din rinofaringe in ureche. initial se desfunda nasul cu un sprey si suflam usor nasul
2. nu consumam seara otet, lami, usturoi, fructe si dulciuri.. toate duc la un reflux in somn..si acidul gastric inflameaza gat, nas,...
exista reguli...
1. nu fortam nasul la suflat.. fiindca se imping secretiile din rinofaringe in ureche. initial se desfunda nasul cu un sprey si suflam usor nasul
2. nu consumam seara otet, lami, usturoi, fructe si dulciuri.. toate duc la un reflux in somn..si acidul gastric inflameaza gat, nas,...

Stimate domnule Dr. Flueraru Valeriu,
Vă mulțumesc din suflet pentru răspunsul oferit și pentru sfatul medical acordat. Mi-a fost de mare ajutor și mi-a adus liniștea de care aveam nevoie. Apreciez sincer disponibilitatea și profesionalismul dumneavoastră!
Vă mulțumesc din suflet pentru răspunsul oferit și pentru sfatul medical acordat. Mi-a fost de mare ajutor și mi-a adus liniștea de care aveam nevoie. Apreciez sincer disponibilitatea și profesionalismul dumneavoastră!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23tinitus de 7 ani
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 16Ameteala de un an
- 1Clear tinitus folostste cineva?
- 2Diferenta hipoacuzie neurosenzoriala si otoscleroza
- 1Rezultat RMN ureche interna
- 4Tinitus in urechi
- 1Tinitus
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 4Tinitus ( tiuit in urechi ) dupa implanturi dentare
- 6Ameteli, tinitus, dureri cap
- 2Tinitus
- 1Tinitus, interpretare RMN. solutie ?
- 1"decompresie microvasculara / craniotomie retrosigmoid" CASMB
- 0Tinitus, presiune in ureche !!!
- 2Tinitus de la Otoscleroza
- 1Tinnitus reactiv catastrofal la ambele urechi AJUTOR!
Mai multe informații despre: Tinitus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: