Ajutor! Cred ca am facut o greseala cu Postinor 2
Am luat postinor 2 mai mult ca sigur degeaba, dar m-am speriat, la 5 zile mi-a aparut sangerarea mentionata in prospect, am inteles ca e o menstra falsa si am inceput folia de yasmine (prima). Facusem o pauza si voiam oricum sa le reiau. Menstra normala ar fi trebuit sa imi vina in 3 saptamani. Sangerarea a durat 3 zile si eu am luat prima pastila de yasmine in a doua zi, deci teoretic protectia ar fi dupa 7 zile. Mai ales ca iau si antibiotic colac peste pupaza. Am facut o prostie? Trebuia sa astept menstra normala cred, nu? Oare mai e ceva de facut? Mi-e sa nu ma fi umplut de hormoni cu toate pastilele astea si ar fi una sa nici nu fiu protejata. Am deja 3 zile de pastile, sangerarea de la Postinor se terminase ieri si vad iar un mic spotting rozaliu, probabil fiind prima folie de anticonceptionale. Mi-e sa nu ma fi dereglat rau de tot, stiu ca Postinor contine o doza bomba de hormoni si sa incep si folia de yasmine la cateva zile dupa... Nu ma gandesc decat la sterilitate si ca nu o sa imi mai apara menstra nici macar cand termin folia.
Peste o luna voiam sa fac si Papanicolau si acum cu toata zapaceala asta mi-e sa nu fie compromis si rezultatul. Fara pastile anticonceptionale stiu ca se facea intre zilele 8-18, acum daca nu o sa mai am ovulatie de la pastile, oare o mai fi vreo perioada optima pentru analiza?
Va multumesc mult.
Peste o luna voiam sa fac si Papanicolau si acum cu toata zapaceala asta mi-e sa nu fie compromis si rezultatul. Fara pastile anticonceptionale stiu ca se facea intre zilele 8-18, acum daca nu o sa mai am ovulatie de la pastile, oare o mai fi vreo perioada optima pentru analiza?
Va multumesc mult.
1 comentarii
Normal protectia anticonceptionalelor incepe din a saptea zi de la administrarea incepand cu prima zi a ciclului menstrual.
Dar cel normal nu cel fals.
Parerea mea e ca n-ai facut bine socotelile si normal ca vei avea dereglari !
Consulta medicul tau ginecolog !
Dar cel normal nu cel fals.
Parerea mea e ca n-ai facut bine socotelile si normal ca vei avea dereglari !
Consulta medicul tau ginecolog !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon