Ajutor! este periculos virusul sincitial respirator??

08-10-2009
LucianaO
Nu este medic/terapeut
LucianaO
Am un bebe nascut prematur. Dupa cum stim plamanii lor nu sunt dezvoltati ca ai unui copil normal, de aceea m-am interesat la ce pericole este expus din aceasta cauza. O prietena mi-a pomenit de un virus, ce poate afecta plamanii bebelusilor si nu numai, visurul sincitial respirator. Stie cineva daca este periculor, cum imi pot proteja bebelusul in potriva acestuia, exista vre un vaccin?Ar tb sa ma ingrijorez?
1 comentarii
0
09-10-2009, ora 09:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu este cazul sa va ingrijorati. Vaccinele sunt cea mai proasta solutie psobila.
Chiar daca vaccinele ar aeva vreun efect pozitiv, ceea ce nu este cazu, cum puteti fi sigura ca vaccinul care il faceti contine chiar virusul care va intra in corp ? Este ca si cum ai astepta 6 cifre la loterie...
Cel mai intelept si singurul lucru intelept este sa intariti imunitatea copilului mergand de ex. la un medic homeopat cu experienta. Exista remedii homeopate excelente pt. acest lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul