Ajutor- Implant dentar Bredent BlueSKY

26-09-2021
Mara Adriana
Nu este medic/terapeut
Mara Adriana
Bună ziua!
Vă rog să mă ajutați cu următoarea problema: acum 4 zile am suferit următoarele interventii: sinus lift, adiție osoasa (cu cerabone) și implant bredent blue sky. Mi s au administrat zinnat, ketonal și hexoral timp de 7 zile. Am grija la igiena, nu am făcut niciun efort fizic, (nu am mers nici la serviciu, ca să stau liniștită) am consumat alimente moi, nu am mai fumat. M- am umflat încă din prima zi, edemul devenind din ce în ce mai mare în următoarele 2 zile, după care a început sa se resoarba de ieri, ziua a 3 a. Tot de ieri am început sa simt o ușoară amețeală, care mai pe seara a dispărut, iar astăzi, ziua a 4 a, a revenit, iar acum simt și o presiune in cap. Oare de ce simt aceste lucruri? Exista riscul sa mi-l respingă organismul?
Vă rog tare mult să-mi răspundeți.
Va mulțumesc anticipat!
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 22:26
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este normal să experimentați o umflare și o sensibilitate ușoară după o intervenție chirurgicală la nivelul maxilarului. Cu toate acestea, umflarea persistentă și simptomele amețelii și presiunii în cap ar putea indica o infecție sau o altă problemă.

Este important să contactați imediat medicul dumneavoastră dentist sau chirurgul oral și maxilo-facial care a efectuat intervenția chirurgicală pentru o evaluare completă. Medicul dumneavoastră poate prescrie un tratament suplimentar, cum ar fi antibioticele, dacă este necesar.

În ceea ce privește întrebarea dumneavoastră despre respingerea implantului de către organism, este posibil, dar foarte rar. Dacă aveți grijă de igiena orală adecvată și urmați toate instrucțiunile medicului dumneavoastră, riscul respingerii implantului este foarte mic. Cu toate acestea, este important să discutați orice preocupare sau întrebări cu medicul dumneavoastră dentist sau chirurgul oral și maxilo-facial pentru a obține mai multe informații specifice situației dumneavoastră.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul