Ajutor!!!!!!nu am orgasm:(((

27-03-2008
roxy06
Nu este medic/terapeut
roxy06
Buna!Am 20 de ani si am relatii sexuale de 4 ani si nu am cunoscut orgasmul.frigida nu sunt pt ca imi doresc sa am relatii cu sotul, dar nu am ajuns niciodata in al 9-lea cer de placere, sau sa tremur de placere.si nu sotul a fost primul din viata mea, am mai avut nista n barbati in viata mea, ma-m gandit ca poate, poate dar slabe sanse.nici nu stiu sa ma concentrez.totusi nu ex vreun medicament pt excitare nebuna si sa am senzatiile alea tari care eu nu le cunosc?!crede-ti ca ma puteti ajuta?
1 comentarii
0
16-04-2008, ora 00:00
psihologul_black
Nu este medic/terapeut
psihologul_black
Un exwmplu asemanator am am primit eu prin e-mail de la o tanara de 24 ani.
(Am 24 de ani si nu am avut niciodata un orgasm. Am incercat tot felul de pozitii dar nu s-a intamplat acel moment. Nu inteleg de ce: Relatia cu prietenul meu este excelenta, ma simt relaxata atunci cand facem dragoste iar el face tot ce poate ca relatia noastra sexuala sa fie perfecta. Si totusi, nu am orgasm. Am avut si alti parteneri si tot nu am reusit sa ajung la orgasmn. Am uneori senzatia ca sunt aproape de orgasm insa am in schimb, in acel moment, un blocaj sentimental. Apoi, din acel moment, nu mai vreau sa fiu atinsa de partenerul meu si devin trista. De ce? Ma puteti ajuta cu un sfat?)

Raspuns: psihologul_black_death666
In primul rand, as dori sa te rog sa nu mai faci din pat, dormitor, scena sexului - un teren de prestatie. In dormitorul dragostei nu trebuie sa existe invingatori, prestatori, realizari de plan si scor. Deci, scoate notele dintre cearceafuri! Parerea mea este ca sotul tau nu trebuie considerat un instrument de creat orgasme. Nu e un vibrator. La fel de bine poti sa iti faci si tie insati aceasta placere. Din pacate, pentru multe femei, masturbarea este un instrument tabu - lasat in afara propriei sexualitati. DAca si pentru tine este asa, atunci incepe cu tine aceasta lectie. Pregateste-ti o baie cu uleiuri aromate, pune citeva lumanari pe margine, un pahar de bautura, muzica relaxanta si asigura-te ca nu te deranjeaza nimeni. Foloseste-ti degetele, apa dusului sau o jucarie sexuala.
Ai 20 ani, deci gandestete si cel mai bun raspuns pe care-l vrei sa-l obtii este sa te experimentezi pe tine, sa vezi unde e gresala, sau unde e acel lucrul care nu te lasa in pace.va urma
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici