Ajutor, nu stiu ce sa fac, poate ramane insarcinata sau ceva?
Am facut sex cu prietena mea si pe la jumatea actului m'am dus pana la toaleta si am gasit un firicel de aceasta smegma sau ce este ca nu imi dau seama, era gelatina asa de o culoare alb spre gri, ar trebui sa ma sperie? era totusi sperma, poate ramane insarcinata sau ceva? ( nu mi'am dat drumul in ea, nu mi'am dat drumul de loc, si nici nu am simtit ceva ca si cum s-ar fi putut sa'mi dau drumul ) stie cineva ce e chestia aia? help please:(
5 comentarii
Ca regulă generală, lichidul preejaculator este puţin mai fluid şi mai translucid în comparaţie cu sperma. Posibilitatea unei sarcinci există la orice raport neprotejat şi depinde în mare măsură de perioada ciclului lunar în care se afla partenera dv.
ciclul i-a venit in data de 30 noiembrie, si a durat cam pana pe 5 sau 6 decembrie parca. Cate zile dupa ciclu este mai mica sansa de a ramane insarcinata ? Ar trebui sa imi fac griji?
Multumesc mult
Multumesc mult
Nu stiu daca ii vine regulat dar sunt cam aproximativ 30 de zile, am facut calcul si ieri s-ar putea sa fi fost intr'una din zilele de ovulatie. sa ia totusi pilula de a doua zi?
Eu nu sfătuiesc pe nimeni să ia pilula de a doua zi, atât din cauza reacţiilor adverse considerabile pe care le poate avea şi le are adesea, cât şi din considerente morale care depăşesc cadrul topicului, fiind, de fapt, medicamente avortive.
Pe de altă parte, la un ciclu regulat de 30 de zile care este aşteptat pe 30 decembrie, rezultă că ziua de 17 decembrie a fost drept în mijlocul perioadei fertile.
Pe de altă parte, la un ciclu regulat de 30 de zile care este aşteptat pe 30 decembrie, rezultă că ziua de 17 decembrie a fost drept în mijlocul perioadei fertile.
Avem cate 18 ani fiecare, nu ne permitem sa riscam, e prea devreme...
Multumesc inca o data, o zi buna!
Multumesc inca o data, o zi buna!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act