Ajutor! Scurgeri maronii...
Buna ziua.Am si eu o problema la care as dori sa primesc un raspuns.De obicei am un ciclu menstrual regulat.De aceasta data insa acesta mi-a intarziat timp de 5 zile.In a 4 a zi de intarziere (adica azi)am observat o scurgere maronie.Toate contactele sexuale au fost protejate(cu prezervativ).Am dureri ca cele dinaintea menstruatiei dar aceasta intarzie sa apara.In ultima perioada am fost racita dar nu am urmat un tratament care se poata duce la o dereglare a ciclului.Sunt foarte ingrijorata si as vrea sa stiu despre ce ar putea fi vorba.Am facut si un test de sarcina azi si a iesit negativ. Scurgerea maronie a avut loc dupa ce am facut testul. Poate sa fie vorba de sarcina?
1 comentarii
Bună dimineața!
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Cel mai sigur e un control la ginecolog. Poate fi și o sarcină, dar nu este exclus sa aveti si o infectie vaginala.
De aceea vă recomand sa consultati medicul ginecolog pentru evaluare( examenul secretiei vaginale, ecografie abdominala sau transvaginala).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 4De cateva luni am o scurgere foarte abundenta destul de maronie
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 2scurgeri maronii, sangerari
- 5infectii vaginale?!
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 1insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 1scurgere maronie
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 4Menstruaţia
- 0Scurgeri maronii și absență menstruație
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Secretie maronie inainte de menstruatie
- 1Scurgeri vaginale maronii
- 0Sarcina sau dereglare
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: