Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii

22-01-2021
lrazvan
Nu este medic/terapeut
lrazvan
A început de aseară, când simțeam ca respir puțin mai greu și ca simțeam o presiune în zona inimii. Astăzi am început sa iau vitamina C+Paracetamol+Strepsils+niște picături pentru căile nazale. Temperatura nu am făcut pana acum, astăzi ma simt puțin într o stare mai proasta, mai molesit, respir ok dar tot simt din când în când o presiune ușoară în zona inimii Precizez ca mi am făcut vaccinul antigripal in noiembrie. Am 19 ani si 11 luni, din ce știu n am probleme medicale, doar cu o problema veche cu glezna.Ce șanse sunt în procente sa mor de coronavirus? La vârsta mea nu ar trebui sa ma îngrijorez de moarte la coronavirus? Credeți ca vaccinul ala antigripal m ar proteja puțin de acest virus și ar scade șansele sa mor? Păreri?
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
6 comentarii
1
22-01-2021, ora 18:25
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Stai linistit, nu lua medicamente aiurea caci poti sa-ti faci mai mult rau sau sa acoperi niste simptome ceea ce va face dificila evaluarea corecta a starii tale. Daca lucrurile evolueaza si apar alte simptome respecta recomandarile facute de autoritati. Vorbeste cu parintii tai, luati legatura cu medicul de familie etc.
1
22-01-2021, ora 20:06
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu te mai gindi la prosti, cum sa mori di cauza asta, urmeaza cu paracetamol si scapi de raceala, dar nu te mai gindi si nu mai citi pe net, astea-ti provoaca palpitatii ca te framinti. Daca se agraveaza obligatoriu la urgenta.
1
22-01-2021, ora 20:45
lrazvan
Nu este medic/terapeut
lrazvan
Nu poate face rău un paracetamol și o vitamina C sau Strepsils. Mulțumesc de sfat! Dacă o sa ma simt rău o sa ma duc la spital, pana atunci nu e cazul
1
22-01-2021, ora 23:02
Dr. Maseck Sorina
Nefrologie, Timisoara
Dr. Maseck Sorina
E importanta legatura cu medicul de familie. Temperatura trebuie urmarita fără sa fi luat paracetamol.Tinerii fac forme usoare de boala.
1
23-01-2021, ora 20:41
lrazvan
Nu este medic/terapeut
lrazvan
O sa iau legătura cu medicul meu de familie, dar la 19 ani as putea sa mor?
1
28-01-2021, ora 09:53
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De coronavirus au murit cei care aveau comorbidități și o vârstă înaintată. Dar teama generează stres care slăbește sistemul imunitar. Așa că dacă te simți rău, vorbește cu părinții, cu medicul de familie și fă ce ți se recomandă. Nu toți care se simt rău au coronavirus. Poate fi și o simplă răceală. Diagnosticul corect și medicația e stabilită de medic, deci ia legătura cu acesta și nu te trata singur cu ce crezi de cuviință.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: