Ajutorr - ma simt foarte rau am o neliniste in corp stare de nervi

06-06-2019
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Buna seara.. Nu am mai scris nimic pe aici. Am fost si la cardiolog si sunt bine am o inima perfecta mi a spus domnul doctor si mi a recomandat miscare si sa renunt la xanax. De 3 zile ma simt foarte rau am o neliniste in corp stare de nervi ca si cum xanax ul nu isi mai face efectul. Se poate in loc sa ma linisteasca sa ma agite sa ma nevoie de o doza mai mare sau trebuie sa renunt... Doctorul psihiatru mi a recomandat sa maresc doza la 1 g si un antidepresiv, dar nu vreau sa măresc doza sa ajung sa devin dependenta. Problema e ca nu mai am pofta de mancare ma simt moale, slabita, ametita parca nu mai sunt eu mi e frica ca am o tumoare la cap acum sau ca sigur inebunesc. Nimeni nu ma mai intelege parintii s au saturat nu mai stie unde sa ma duca.. In fiecare zi mi e frica sa nu mor sa nu lesin sa am atac de panica si tot asa...totuși xanax ul mi a facut bine la început, eu iau de o luna si acum de ce nu ma mai simt ok.. As vrea niste răspunsuri. Stau tot ingrijorata ca am o boala grava si nu mai stiu ce analize sa mi fac si unde sa ma duc. Mai trece cineva prin starile astea!?
9 comentarii
0
06-06-2019, ora 19:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti simptome de anxietate. Mai luati xanaxul o luna sau cat va zice medicul cu antidepresivul ca sa va acomodati mai usor cu antidepresivul si apoi se renunta la xanax si ramaneti pe antidepresiv..
0
07-06-2019, ora 13:30
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Am scazut doza de xanax la 0.25...ni vreau sa iau 1g e prea mult
0
07-06-2019, ora 13:32
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Eu tot cred ca am o boala.. Pentru ca nu manac ma simt moale obosita paraca sunt pe alta lume.. Nu am chef de nimic ma simt ametita slabita.. Asta e din cauza anxietatii...??? Chestia e ca mi am facut analizele si sunt bune dar nu stiu ce sa cred
0
08-06-2019, ora 03:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da. E ceva pe fond nervos. Aveti simtpome de anxietate si depresie.
Ramaneti pe antidepresiv si cam in 3-4 saptamani va reveniti.
Curaj ca se poate!
0
08-06-2019, ora 10:24
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Offf sper sa trec cu bine...
0
08-06-2019, ora 10:54
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Dar cum pot sa trec de starile astea de derealizare sau nu stiu exact ce se intampla parca nu mai sunt eu..
0
08-06-2019, ora 14:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista grup de suport Depersonalizare si derealizare pe Facebook.
0
09-06-2019, ora 21:39
Dianaoa
Nu este medic/terapeut
Dianaoa
Unde intru mai exact
0
09-06-2019, ora 17:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intrati in Grupul Depersonalizare si derealizare Romania (DPD) de pe Facebook si rasfoiti acolo marturiile altor persoane cu dr dp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.