Albire dentara cu 6% Hydrogen Peroxide
Buna ziua,
Am primit de la medicul stomatolog un kit de albire dentara cu hidrogen peroxid 6%. As dori sa stiu cum se utilizeaza, daca dupa ce tin gutierele 4-5 ore trebuie sa mananc numai alimente albe, precum am procedat si in cazul albirii cu lampa.
Dintii vor fi mai sensibili dupa albire?
Multumesc,
Andreea
Am primit de la medicul stomatolog un kit de albire dentara cu hidrogen peroxid 6%. As dori sa stiu cum se utilizeaza, daca dupa ce tin gutierele 4-5 ore trebuie sa mananc numai alimente albe, precum am procedat si in cazul albirii cu lampa.
Dintii vor fi mai sensibili dupa albire?
Multumesc,
Andreea
1 comentarii
Bună ziua!
Recomandările sunt aceleași ca în cazul albirii cu lampa. Pentru 2-3 zile după efectuarea protocolului de albire va trebui să evitați consumul alimentelor și băuturilor decolorante, deci să consumați doar alimente și băuturi albe sau incolore, să beți mai multă apă și să aveți în vedere sensibilitatea dentară crescută.
Recomandările sunt aceleași ca în cazul albirii cu lampa. Pentru 2-3 zile după efectuarea protocolului de albire va trebui să evitați consumul alimentelor și băuturilor decolorante, deci să consumați doar alimente și băuturi albe sau incolore, să beți mai multă apă și să aveți în vedere sensibilitatea dentară crescută.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 2tratament albire a dintilor
- 6Albire dinti?!
- 5metoda de albire a dintilor
- 6tratament de albire a dintilor - costuri
- 3Tratament albire dinte
- 4albire dinte fara nerv
- 2Albire dentara
- 1Adevarul despre albirea dintilor
- 2Gutiera
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 5Albire dentara cu lampta ZOOM - sfaturi
- 1albire dentara profesionala cat costa?
- 0Albire dentara
- 1Albire dinti
- 1Coroane dentare -albire
Mai multe informații despre: Albirea dintilor Albirea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: