Albirea dintilor - daunatoare sau nu?

15-09-2009
anonimus1
Nu este medic/terapeut
anonimus1
Buna. Vroiam sa confirm aceasta dilema pentru ca am tot vazut ca sunt persoane care se intreaba daca este bine sau nu sa isi albeasca dintii...
Eu mi-am facut albire acum 6 luni cu produsele Ibrite importante din America de societatea Saba Products SRL la un cabinet din Piata Romana - exact pe colt, vis-a-vis de restaurantul La Escu si de atunci nu am avut absolut nici o problema. Aveam si o plomba frontala si a iesit culoarea perfect adaptata.
Asa ca daca vreti sa aratati bine pentru diferite ocazii, sa nu va faceti probleme ca albirea este daunatoare, eventual contactati un specialist pentru diagnostic personalizat.
Sper sa ajute pe cineva ceea ce am scris eu aici. Daca doriti mai multe detalii, fara probleme va raspund.
Aaaa... si nu a costat atat de mult, comparativ cu rezultatele.
5 comentarii
0
15-09-2009, ora 10:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ai ceva rabdare, ca problemele nu apar imediat ! Acizii folositi la albire nu indeparteaza numai culoarea nepotrivita adunata de-a lungul anilor ci si smaltul care protejeaza dintii.
Dupa catva ani mancarea se lipeste de dinti si trebuie sa te speli pe dinti dupa fiecare masa ca sa-ti indepartezi resturile de mancare care acum se lipesc de dinti caci smaltul s-a dus iar dintii pot fi atacati mult mai usor de acizii din bauturi si mancare si vor primi carii si alte probleme caci fara protectia data de Dzeu dintilor acest lucru nu mai este posibil. Dinti sunt protejati de cea mai dura substanta care este in natura si pe care acizii folositi o indeparteaza.
Acidii folositi la albire nu fac din pacate diferenta intre smalt si depuneri colorate iar medicina se gandeste ca de obicei numai la efectul de scurta durata.
Un succes efemer cu daune tardive.
0
15-09-2009, ora 15:04
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Si eu stiu ca albirea dintilor nu este tocmai sanatoasa.
Acum nu patesti nimic dintr-o singura data dar nu mai insista!
Intreaba si un dentist bun.
Sanatate
0
15-09-2009, ora 18:10
Dr. Olga Guzun
Stomatologie, Pitesti, Bucuresti
Dr. Olga Guzun
Substantele folosite in tratamentul de albit al dintilor nu indeparteaza smaltul. Il demineralizeaza intr'adevar dar cu un tratament de fluorurare dupa tratamentul de albit smaltul se remineralizeaza. daca in schimb te apuci si te dai singur de capul tau cu tot felul de substante pentru albit fara sa ceri sfatul unui specialist, atunci intr'adevar poate sa te afecteze un tratament de alit prin sensibilizarea dintilor, in nici un caz prin indepartarea smaltului.
0
22-05-2014, ora 13:35
olaru20
Nu este medic/terapeut
olaru20
Eu folosesc de cateva zile un kit de albire. Vad ca incep sa apara si rezultate. Dintii incep sa se albeasca si asta e super! O sa folosesc produsul Ibright cam o saptamana si la sfarsit sper sa ma pot bucura de un zambet sanatos si luminos:)!
0
13-07-2014, ora 14:42
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
Asa cum spunea si doamna doctor, albirea dentara nu indeparteaza smaltul dentar. Aceasta procedura este una INCA controversata pentru ca lumea nu este inca suficient informata in ceea ce priveste contraindicatiile, efectele negative, si perioada de dupa albire.

Albirea dentara, facuta in urma unei consultatii temeinice cu realizarea ei in conditii optime cu atenuarea efectelor negative(usor disconfort), si cu urmarea indicatiilor date de catre medic, nu pune in pericol in nici un fel sanatatea dentara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune practici privind albirea dentară
  • Metode naturale de a albi dinții
  • Nanoparticulele pot fi soluția de ultimă generație pentru albirea dinților
  •