Alegerea prezervativului
Ma chinui de ceva timp sa caut un prezervativ pe care l pot folosi.
Nu vreau deloc sa ma laud sau ceva, doar orice prezervativ pe care l am gasit in farmacii nu ma incapea. Latimea ma deranja, intra foarte greu, era incomod. Mai exact, nu prea intra deloc. Deobicei toate am 54mm in latime.
Am mai citit pe net ( deoarece educatia mea sexuala = 0 ) ca ai putea folosi o rola de hartie igienica pentru ati determina cam ce fel de prezervativ sa cumperi. Oricum, cam marimea L ar fi potrivita, sau XL ( I HAVE NO IDEEA ).
Deci, unde gasesc prezervative mai mari si de calitate ? In farmacii sunt doar cu 54mm in latime. Si ce tip de prezervativ sa iau?
Nu vreau deloc sa ma laud sau ceva, doar orice prezervativ pe care l am gasit in farmacii nu ma incapea. Latimea ma deranja, intra foarte greu, era incomod. Mai exact, nu prea intra deloc. Deobicei toate am 54mm in latime.
Am mai citit pe net ( deoarece educatia mea sexuala = 0 ) ca ai putea folosi o rola de hartie igienica pentru ati determina cam ce fel de prezervativ sa cumperi. Oricum, cam marimea L ar fi potrivita, sau XL ( I HAVE NO IDEEA ).
Deci, unde gasesc prezervative mai mari si de calitate ? In farmacii sunt doar cu 54mm in latime. Si ce tip de prezervativ sa iau?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 4Proeminente pe partea superioara a penisului
- 5probleme cu prezervativul
- 4prezervative cu diametru -43-44-46-48
- 9despre prezervativ
- 15sex fara prezervativ
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 3prezervativ cu probleme
- 1despre prezervativ...si altele
- 6Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ
- 1Gaura mica in prezervativ
- 14S-a spart prezervativul
- 2Poate iesi sperma din prezervativ?
- 1Sex cu prezervativ pentru virgini?
- 2Marime prezervativ
- 1Probleme cu prezervativul.
- 0Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul
- 0Contracepție dubla
- 1Prezervative cu gust de fructe