Alergică la prea multe

Buna ziua, am si eu o Prb pe lângă multe altele...acum un an de zile mi-am facut analize pentru alergie, si mi-a ieşit ca sunt alergică la 3 tipuri de mucegai, mi S-a dat tratament la prânz aerius si seara xyzal, dacă mâncam cv mai vechi sau si pâinea dk nu era din ziua respectiva, simţeam ca mi se umfla gâtul si pielea era f sensibilă...si cu apa dacă m-a spălam m-a umflăm, trb sa folosesc săpun cu sulf...dupa câteva luni m-am simţit m-ai bn, si am renunţat la xyzal...Prb este ca de 2 luni iar le i-au p amândouă...nu mai am pielea sensibila, dar mi se umfla gâtul si am avut momente knd simţeam ca nu am aer...am devenit alergică la anumite fructe, la anumite dulciuri, la sucuri...la multe...câteodată ma apuca disperarea...ce sunt toate astea...in loc sa-mi dispară mie mai rău îmi este???
Mi-e frica câteodată sa mai mananc cv...
Mi-e frica câteodată sa mai mananc cv...
1 comentarii

Bună seara! Evitați mucegaiurile și evitați produsele din comerț care conțin coloranți, conservanți, aditivi alimentari, încercați o dietă cât mai bio și luați tratamentul prescris de alergolog. În cazul în care după respectarea recomandărilor mele, simptomele mai persistă, mergeți din nou la alergologie pentru investigații suplimentare și eventual modificarea schemei de tratament. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 4Alergie la flora vaginala
- 0urticarie sau alergie ?
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 0alergie sau infectie virala
- 0usturimi genitale si alergie
- 2Alergie - in caz de soc anafilactic prim ajutor
- 1alergia
- 0Dupa o pauza de 15 ani am facut din nou alergodermie
- 2Alergie foarte ciudata!
- 17Sunt alergica si nu stiu la ce!
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 2Scabie sau alergie?
- 7nu pot respira si nu ma ajuta medicamentele prescrise de doctor. help
- 0Alergie la mesteacan. unde mesteacanul NU e prezent?
Mai multe informații despre: alergia alergia la mucegai
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: