Alergică la prea multe
Buna ziua, am si eu o Prb pe lângă multe altele...acum un an de zile mi-am facut analize pentru alergie, si mi-a ieşit ca sunt alergică la 3 tipuri de mucegai, mi S-a dat tratament la prânz aerius si seara xyzal, dacă mâncam cv mai vechi sau si pâinea dk nu era din ziua respectiva, simţeam ca mi se umfla gâtul si pielea era f sensibilă...si cu apa dacă m-a spălam m-a umflăm, trb sa folosesc săpun cu sulf...dupa câteva luni m-am simţit m-ai bn, si am renunţat la xyzal...Prb este ca de 2 luni iar le i-au p amândouă...nu mai am pielea sensibila, dar mi se umfla gâtul si am avut momente knd simţeam ca nu am aer...am devenit alergică la anumite fructe, la anumite dulciuri, la sucuri...la multe...câteodată ma apuca disperarea...ce sunt toate astea...in loc sa-mi dispară mie mai rău îmi este???
Mi-e frica câteodată sa mai mananc cv...
Mi-e frica câteodată sa mai mananc cv...
1 comentarii
Bună seara! Evitați mucegaiurile și evitați produsele din comerț care conțin coloranți, conservanți, aditivi alimentari, încercați o dietă cât mai bio și luați tratamentul prescris de alergolog. În cazul în care după respectarea recomandărilor mele, simptomele mai persistă, mergeți din nou la alergologie pentru investigații suplimentare și eventual modificarea schemei de tratament. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tratament pentru sinuzita si alergie + gust amar
- 2alergie, astm, infectie?
- 0urticarie sau alergie ?
- 3Este alergie ? Va rog ajutor.
- 1alergie, astm sau raceala?
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 2Alergie - in caz de soc anafilactic prim ajutor
- 1ce poate fi?Alergie?
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 0Dupa o pauza de 15 ani am facut din nou alergodermie
- 2Alergie foarte ciudata!
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 6Soc anafilactic? suferă de alergie la mucegai, aceasta ar putea crea alergie la alimente?
- 0Alergii respiratorii
- 1Interpretare analize
Mai multe informații despre: alergia alergia la mucegai
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: