alergie

in luna ianuarie am fost avut o dermatita de contact la ambele picioare pina sus spre glezna cauzata de o pereche de incaltaminte, tratata la vremea respectiva cu xyzal si o crema preparata( nu am inteles pe reteta doctorului dermatolog ce medicamente intrau in compozitia ei) am scapat de acea dermatita dar am capatat o mincarime a pieli la inceput apare ca o blinda iar in momentul cind ma scarpin se mareste ajungind pina la un centimetru si mai mult in unele locuri dupa aceea sint o caldura si nu mai simt nevoia de a ma scarpina acea blinda imi trece dupa vreo 20 minute, e o senzatie neplacuta deoarece imi apar si pe git acele pete rosii iar cind ma scarpin se maresc am senzatia ca imi apar mai des cins ma enervez si la racirea temperaturi acum beau o cana de ceai(napaznic, trei frati patati, coada calului, talpa gisti sunatoare, rostopasca, soc si alte plante 14 la numar),
1 comentarii

Probabil ca aveti o urticarie cronica. Cu acel ceai aveti doua posibilitati : ori va alegeti cu o hepatita toxica, ori agravati boala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 3Alopecie areata dupa un an de la debut
- 2Onicomicoza
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin