Alergie antibiotice

17-06-2013
roxanagramnea
Nu este medic/terapeut
roxanagramnea
Buna ziua, fetita mea de 2 ani jumatate a facut urticarie in urma administrarii Augmentinului (1 zi jumatate, dar deja dadea semne a doua zi imediat dupa administrare - avea urticare burtica, spate, fata). A venit medicul de urgenta si i-a recomandat Klacid deoarece avea in continuare rosu in gat destul de urat. dupa 5 zile a inceput sa dea iar semne de urticarie, medicul pediatru mi-a zis sa ii mai dau pana face 7 zile deoarece mai prezenta rosu in gat, nu foarte puternic dar inca avea. I-am administrat Klacid de miercuri pana luni saptamana trecuta. marti avea din nou urticarie (coate, fundulet, picioare, fata, prea putin burtica si aproape deloc pe spate). Alergologul a spus ca la Augmentin cel mai probabil are, dar la Klacid nu crede. o sa ii fac analizele, desi locuri sunt foarte tarziu in Iulie.
intrebare, se poate sa faca alergie si la Klacid chiar daca semnele au aparut dupa atatea zile? poate sa fie totusi pe fondul anterior? in caz ca are alergie cum tratez in cazul unor probleme mai serioase? se imunizeaza in timp? va rog un sfat. Sunt din Bucuresti. un homeopat?
Multumesc,
Roxana
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul