Alergie cu prurit foarte urat
Buna ziua,
Am o fetita de 3 ani si 7 luni, inainte de craciun a avut o eruptie asemanatoare cu varicela si nu am trata-o afland ulterior ca e o alergie, i-a trecut si nu am mai avut probleme pana in aprilie cand i s-au umflat pleapele, si i-au aparut basici pe maini.
Am fost la alergolog si i-am facut o analiza in urma careia a reiesit ca e suspecta sa fie alergica la lapte oua alune, pana acun nu i-am dat deloc aceste alimente in schimb basicile inca ii ies. Acum are palmele pline de basici mari care o mananca la inceput, iar dupa ce i se umfla inceteaza mancarimile. in acest moment ii dau Zyrtec cate 10 picaturi pe zi. Nu mai stiu ce sa-i dau sa manance, ce e alergic si ce nu, stiu ca tot o vizita la medic este recomandata dar vreau sa mai aflu o opinie.
Am o fetita de 3 ani si 7 luni, inainte de craciun a avut o eruptie asemanatoare cu varicela si nu am trata-o afland ulterior ca e o alergie, i-a trecut si nu am mai avut probleme pana in aprilie cand i s-au umflat pleapele, si i-au aparut basici pe maini.
Am fost la alergolog si i-am facut o analiza in urma careia a reiesit ca e suspecta sa fie alergica la lapte oua alune, pana acun nu i-am dat deloc aceste alimente in schimb basicile inca ii ies. Acum are palmele pline de basici mari care o mananca la inceput, iar dupa ce i se umfla inceteaza mancarimile. in acest moment ii dau Zyrtec cate 10 picaturi pe zi. Nu mai stiu ce sa-i dau sa manance, ce e alergic si ce nu, stiu ca tot o vizita la medic este recomandata dar vreau sa mai aflu o opinie.
1 comentarii
Consultati si un medic homeopat.Homeopatia este de cele mai multe ori cea mai buna alegere!Pe langa faptul ca este si eficienta(ce-i drept in majoritatea cazurilor, pt ca exista si exceptii), mai este si foarte ieftina.Remediile homeopate costa foarte putin, iar daca aveti sansa sa gasiti un homeopat bun, cu siguranta veti scapa de aceasta problema mai repede decat va asteptati.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese