Alergie material masca
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati urgent cu urmatoarea problemă, am fost la dermatolog dar din pacate nu a considerat ca e mare problemă cu ce ma confrunt si in afara de niste lotiune tonică, crema hotratanta de la avene nu am primit altceva.
Deci de cateva luni cand lucrez de la birou ma umplu de cosuri pe fata in zona gatului si barbiei pana spre urechi..excact zona acoperita de masca. Cand lucrez de acasa acestea incep sa treaca. Recomandati mi sa folosesc ceva sa le.previn si sa le usuc mai repede pe acestea care pe am deja, sunt disperata cand imi vad fata plina de cosuri, inainte având un ten foarte curat.
Multumesc frumos.
Va rog sa ma ajutati urgent cu urmatoarea problemă, am fost la dermatolog dar din pacate nu a considerat ca e mare problemă cu ce ma confrunt si in afara de niste lotiune tonică, crema hotratanta de la avene nu am primit altceva.
Deci de cateva luni cand lucrez de la birou ma umplu de cosuri pe fata in zona gatului si barbiei pana spre urechi..excact zona acoperita de masca. Cand lucrez de acasa acestea incep sa treaca. Recomandati mi sa folosesc ceva sa le.previn si sa le usuc mai repede pe acestea care pe am deja, sunt disperata cand imi vad fata plina de cosuri, inainte având un ten foarte curat.
Multumesc frumos.
3 comentarii
Puteti folosi Kurac 1 aplicatie/zi seara cateva luni.
Mi s-a recomandat de la farmacie Duac gel. Ce parere aveti? Si 1 pastila pe zi acneminum.
Am parerea ca farmacistii nu ar trebui sa vanda medicamente care se elibereaza doar cu prescriptie medicala, in lipsa acesteia. Dar asa e la noi. Daca vi l-ati cumparat il puteti folosi 2-3 luni, apoi este de preferat sa treceti pe ceva fara antibiotic pentru intretinere. Suplimentele nu ajuta foarte mult, dar probabil ca nici nu strica.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 5negi si alunite pe git si decolteu
- 4cosuri mari si tari la atingere
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 4cosuri pe pielea capului
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 2vreau sa am fata curata si sa nu mai am puncte negre
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 3Cosuri pe fata
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 3cos moale pe spate
- 2Galma langa lobul urechii
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 1Cum pot preveni cosurile?
Mai multe informații despre: Alergiile cutanate cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: