Alergie sau efecte negative dupa boala

05-07-2008
cristiafrim
Nu este medic/terapeut
cristiafrim
Anul trecut prin luna mai am fost bolnav de hepatita tip B, si am stat in spital vreo 3luni finca mergea bine vreo 2 saptamini si dupa aceea o luam de la inceput (decaderi), iar ultimul tratament la-m facut la bucuresti la institutul MATEI BALS, unde am fost foarte multumit, nu cred ca exista spital mai bun, mam simtit ca la hotel, niste oameni deosebiti, niste doctori de exceptie, si multumesc doctorului care ma tratat pe mine domnului doctor GABRIEL COLTAN.Prin sectembrie la ultimele analize a iest negativ.Am repetat analizele lunar si totul e ok. Am negativat-o, dar nu stiu cum, poate prin regim, am fost la munte 2 saptamini, am luat un sirop facut acasa de gentiana, deci nu stiu de unde mi-a trecut, dar am ramas cu niste mincrimi de piele care imi apar cel mai des seara pe spate, pe sezut asta este un sintom, al doilea sintom cand nu imi apar mincarimi imi apar duluri in talpile picioarelor parca calc pe nuci si mi se umfla miinile de parca as fi intepat de albine.Analizele imi iasa bine.nu stiu unde sa ma duc sa stiu ce sa fac.Mai am o problema am ramas cu fierea lenesa.Cat am luat Airus nu am avut nici o problema, dar cat timp sa mai iau? adevarat ca la bucuresti nu am mai fost, dar daca nu pot sa depistez cauza o sa ma duc.am vazut pe forum persoane care au acelesi sintome ca mine dar nu spun cu ce s-au tratat si cauza.Sper sa nu ma insel da am observat ca dulurile care imi apar in talpi cred ca apar cind fac efort. Rog mail sau pe forum parerile dumneavoastra.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns