alergie sezoniera la copil
Buna ziua copilul meu in varsta de 2 ani si 8 luni face alergie sezoniera primavara si toamna.acum a facut iarasi de 2 zile si medicul de fam mi_a prescris aerius 5 ml pe zi si betabioptal.este bun tratamentul ? Betabioptalul se administreaza cand mucozitatile sunt cu puroi ale lui nu sunt.ce altceva pot sa ii dau pt a desfunda nasul deoatece mucizitatile i se scurg in gat si se ineaca.
1 comentarii
alergiile la acesta varsta..sunt rezulattul alimentatiei incorecte
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 2Alergie sau o boala misterioasa?
- 2Se poate face alergie la apa?
- 8mancarimi in plamani
- 19alergie, intoxicatie
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 1Alergie la mucegai
- 3Alergie?
- 12secretii abundente si uneori suierat pe piept
- 1Alergie la capsuni si aloe
- 5alergie de la suzeta
- 2Simptome multiple: nas-gat-ureche
- 1Alergie???
- 1Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice
- 0Alergie sau soc anafilactic ?
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica Alergia la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: