alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
Sunt curioasa, stiu ca unele pastile diminueaza efectul pilulelor, iar eu trebuie sa duc pana la capat folia de Marvelon 28, desi am stari de greata mai tot timpul. Voiam sa intreb... se poate sa iau pastile care sa impiedice aceste senzatii, de exemplu Metoclopramid? Afecteaza aceste pastile efectul pilulelor?
6 comentarii
Metoclopramid in doza uzuala de 2 ori pe zi nu afecteaza in nici un fel efectul pilulelor. Dar s-ar putea nici sa nu rezolve greata de care vorbiti.
Buna ziua,
Unguentele care contin antibiotic in cantitate destul de mare ( 2, 5g tetraciclina, 1, 20g eritromicina, 1, 20g sulfat de neomicina la 100g unguent) interactioneaza cu anticonceptionalele?
Multumesc
Unguentele care contin antibiotic in cantitate destul de mare ( 2, 5g tetraciclina, 1, 20g eritromicina, 1, 20g sulfat de neomicina la 100g unguent) interactioneaza cu anticonceptionalele?
Multumesc
Nu, deoarece, fiind unguente, nu ajung in circulatie in cantitate suficienta.
domnule doctor, as avea si eu o intrebare... eu iau anticonceptionale... si am fost plecata intr o excursie... cum am rau de masina am luat intr una din zile 2 pastilute deodata de metroclopramid si in cealalta zi inca 2 tot deodata si nu am mai luat nimic toata ziua...afecteaza cumva anticonceptionalele? va multumesc frumos
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 7duphaston
- 3de cateva ori am uitat sa le iau, am luat ziua urmatoare doua
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 0Indigestie
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 1Greata si discomfort
- 1Intrebare greata noaptea
- 0câteodată am stării de greață iar când ragai simt o durere in spate la fel și in stomac
- 1Boala a ficatului?
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Greata marvelon 28
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: