alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?

Sunt curioasa, stiu ca unele pastile diminueaza efectul pilulelor, iar eu trebuie sa duc pana la capat folia de Marvelon 28, desi am stari de greata mai tot timpul. Voiam sa intreb... se poate sa iau pastile care sa impiedice aceste senzatii, de exemplu Metoclopramid? Afecteaza aceste pastile efectul pilulelor?
6 comentarii

Metoclopramid in doza uzuala de 2 ori pe zi nu afecteaza in nici un fel efectul pilulelor. Dar s-ar putea nici sa nu rezolve greata de care vorbiti.

Buna ziua,
Unguentele care contin antibiotic in cantitate destul de mare ( 2, 5g tetraciclina, 1, 20g eritromicina, 1, 20g sulfat de neomicina la 100g unguent) interactioneaza cu anticonceptionalele?
Multumesc
Unguentele care contin antibiotic in cantitate destul de mare ( 2, 5g tetraciclina, 1, 20g eritromicina, 1, 20g sulfat de neomicina la 100g unguent) interactioneaza cu anticonceptionalele?
Multumesc

Nu, deoarece, fiind unguente, nu ajung in circulatie in cantitate suficienta.

domnule doctor, as avea si eu o intrebare... eu iau anticonceptionale... si am fost plecata intr o excursie... cum am rau de masina am luat intr una din zile 2 pastilute deodata de metroclopramid si in cealalta zi inca 2 tot deodata si nu am mai luat nimic toata ziua...afecteaza cumva anticonceptionalele? va multumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 0Ac Stodette-intarziere
- 3Senzatii se greata si durere lombara
- 1Menstruatie intarziata!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Greata marvelon 28
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: