alunita rosie
buna ziua
de aproape 2 ani am pe obrazul drept o alunitza mica rosie din care se prelungesc niste firicele de sange.se vede foarte urat..zici ca sunt zgariata mereu...ce imi recomandati?...as vrea ceva naturist daca stiti..nu vreau sa ma operez...multumesc mult...o zi buna!
de aproape 2 ani am pe obrazul drept o alunitza mica rosie din care se prelungesc niste firicele de sange.se vede foarte urat..zici ca sunt zgariata mereu...ce imi recomandati?...as vrea ceva naturist daca stiti..nu vreau sa ma operez...multumesc mult...o zi buna!
2 comentarii
Propunere:
NEAPARAT sa te vada un medic (sigur vei primi un raspuns de la medici si pe forum)..
DAR nu-i de joaca..
..lasa prod.naturiste in pace...
ele sunt preventiv..
insa NU pt. problema pe care o ai..
sanatate
si
Numai bine.
NEAPARAT sa te vada un medic (sigur vei primi un raspuns de la medici si pe forum)..
DAR nu-i de joaca..
..lasa prod.naturiste in pace...
ele sunt preventiv..
insa NU pt. problema pe care o ai..
sanatate
si
Numai bine.
Buna ziua,
Probabil formatiunea pe care o aveti este un angiom.
Pentru un diagnostic de certitudine trebuie sa va vada un dermatolog. Daca se confirma diagnosticul pe care vi l-am dat exista posibilitatea coagularii formatiunii cu laserul.
Numai bine,
Probabil formatiunea pe care o aveti este un angiom.
Pentru un diagnostic de certitudine trebuie sa va vada un dermatolog. Daca se confirma diagnosticul pe care vi l-am dat exista posibilitatea coagularii formatiunii cu laserul.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 1După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut